2018-12-16 01:03


Traian Băsescu, mesaj pentru Simona Halep: Uneori a fi campion înseamnă să pierzi

 |  08:29
Traian Băsescu, mesaj pentru Simona Halep: Uneori a fi campion înseamnă să pierzi

Traian Băsescu i-a transmis, luni, un mesaj jucătoarei de tenis Simona Halep, căreia îi spune că nu este important să câştige de fiecare dată, ci importantă este câştigarea campionatului.

"Mă uit cu milă la toţi palavragiii care, după eliminarea Simonei Halep de la Madrid, titrează: eşec sau dezastru sau şocant. Vreau să ştii că ei sunt oameni care în viaţă nu au fost obişnuiţi să câştige o competiţie. Ei nu ştiu că, uneori, a fi campion înseamnă să pierzi, pentru simplul motiv că toţi te vor înfrânt şi luptă cu îndârjire pentru asta. Un om normal nu poate fi motivat să fie tot timpul îndârjit. Uneori, sufletul lui, corpul lui, creierul lui refuză îndârjirea", a scris Traian Băsescu într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Fostul preşedinte i-a transmis Simonei Halep că nu este important să câştige de fiecare dată.

"Nu este important să câştigi de fiecare dată. Important este ca, la sfârşit, să câştigi campionatul. De fapt, la Madrid nu s-a întâmplat nimic. Îţi spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodată un campionat. Cu dragoste pentru tinereţea şi loialitatea ta faţă de competiţie", a scris Traian Băsescu.

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă, duminică, de sportiva franceză Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-06-21

TAGURI: traian, basescu, mesaj, simona, halep, uneori, este, campion, inseamna, pierzi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...