2019-02-20 19:42


Transfer șoc: Adrian Cristea la Universitatea Cluj pentru 2 milioane de euro!

 |  20:27
Transfer șoc: Adrian Cristea la Universitatea Cluj pentru 2 milioane de euro!

După aproape șase luni de negocieri, Universitatea Clujși Dinamo au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Adrian Cristea.Suma pentru care se va efectua tranzacția se ridică la 2 milioane de euro.

“Înproporție de 99 la sută este transferat. Mai rămâne ca să fie semnatecontractele. Va costa 2 milioane de euro și am mare încredere că face toțibanii. Este suma pe care o aveam de recuperat de la Dinamo. Am făcut totuși oafacere bună. E un jucător în care îmi pun mari speranțe”, a spus FlorianWalter, patronul Șepcilor Roșii.

Cristea și-a dat deja acordul pentru a juca la Cluj dinaceastă iarnă, contractul urmând să se întindă pe perioada a 2,5 ani. Dacă pânăacum câștiga undeva la 70.000 de euro anual, mijlocașul în vârstă de 27 de aniva avea un salariu dublu în Ardeal.

Surse din lumea fotbalului susțin însă că mutarea arputea fi blocată din cauza faptului că mijlocașul este deținut în coproprietatede Dinamo cu Politehnica Iași. Chiar dacă formația moldavă este în faliment,încă mai are 50% din drepturile federative ale lui Cristea, iar cei careconduc societatea respectivă ar putea solicita suma de 1 milion de euro pentrufotbalist.

Pe lângă cel poreclit Prințul, Universitatea poartănegocieri avansate și cu un fotbalist de la o echipă din prima ligă franceză.Fundașul central al cărui nume este ținut secret până acum, a fost zileletrecute la București pentru a-și negocia contractul, iar duminică va da unrăspuns final.

2004 este anul în care Adrian Cristea s-a transferat laDinamo


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DETECTIV
18 Dec 2010

NIMENI NU VORBESTE DE SPORTIVII DIN ARTE MARTIALE DIN PERIOADA COMUNISTA CE AU FOST IMPIEDICATI SA PARTICIPE LA COMPETITII SAU SA SE ORGANIZEZE IN FEDERATII!...CA DESPRE DESPAGUBIRI DUMNEZEU CU MILA!...
ALIN.HUIU
18 Dec 2010

@detectiv, ai mai multe detalii? le poti trimite pe adresa alin.huiu@puterea.ro Toate cele bune, Alin
Random imageUltimele stiri
loading...