2017-01-22 20:30


Traore, noul ţar de la Kuban. Campioana CFR Cluj e aproape de un nou transfer-record

 |  18:50
Traore, noul ţar de la Kuban. Campioana CFR Cluj e aproape de un nou transfer-record

Cel mai vânat jucător din Liga I, Lacina Traore, nu a ajunsîn Anglia, aşa cum spera, ci este foarte aproape de a parafa o înţelegere cu nou-promovataKuban Krasnodar în schimbul unei sume-record.

Ivorianul în vârstă de 20 de ani a părăsit ieri-dimineaţăcantonamentul ardelenilor din Antalya cu direcţia Spania, acolo unde echipapregătită de Dan Petrescu pregăteşte noul sezon. Conform presei din Rusia,Kuban va plăti nu mai puţin de 5 milioane de euro pentru golgheterul CFR-ului,iar gruparea din Gruia va mai păstra şi 10% dintr-un transfer ulterior. Aseară,după închiderea ediţiei, Traore urma să efectuze vizita medicală.

Dacă mutarea se va concretiza, fotbalistul adus acum treiani pentru 50.000 de dolari va deveni cel mai scump transfer din istoriacampioanei României. Până în prezent, recordul era deţinut de Alvaro Pereira,cedat la FC Porto pentru 4,5 milioane de euro. Tot la Kuban a ajuns în aceastăiarnă, sub comanda lui Dan Petrescu, şi mijlocaşul Sportului Studenţesc, DacianVarga, ajuns la Marbella încă de săptămâna trecută.

Top 5 transferuri în Liga I:

Cristian Săpunaru (Rapid – FC Porto) – 6 milioane de euroMirel Rădoi (Steaua – Al Hilal) – 6 milioane de euroŞtefan Radu (Dinamo – Lazio Roma) – 5,4 milioane de euroBogdan Stancu (Steaua - Galatasaray) – 5 milioane de euroAlvaro Pereira (CFR Cluj – FC Porto) – 4,5 milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-01-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image