2018-12-10 04:08


Trapattoni: Echipa Spaniei este o orchestră

 |  14:11
Trapattoni: Echipa Spaniei este o orchestră

Selecţionerul Irlandei, Giovanni Trapattoni, a declarat joi seară, după eșecul la scor din meciul cu Spania, 0-4, că adversarul a fost ca o „orchestră”, iar fiecare jucător „participă perfect la construirea acţiunilor”.

„Suntem foarte dezamăgiţi de rezultat. Pentru a doua oară, după meciul cu Croaţia, primim gol după trei minute de joc. Evident, acest lucru face imposibil orice proiect tactic.Este foarte dificil să revii după ce eşti condus din startul jocului de o echipăatât de puternică tehnic cum este Spania. Această echipă este o orchestră! Fiecare jucător participă perfect la construirea acţiunilor.Primul lucru pe care vreau să îl întreb pe jucătorii mei este: «De ce rataţi în acest Euro în condiţiile în care în preliminarii aţi avut succese în faţa unor echipe mari?» Nu ştiu, există o diferenţă de atitudine pe care nu o pot explica. Fără îndoială presiunea, teama de competiţia importantă. Trebuie să muncim la asta”, a spus Trapattoni.

Reprezentativa Spaniei a învins, joi, cu scorul de 4-0 (1-0), naţionala Irlandei, la Gdansk, într-un meci din grupa C de la , irlandezii nemaiavând astfel şanse să acceadă în faza următoare a turneului. Golurile au fost marcate de Torres '4, '70, Silva '49 şi Fabregas '83.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-30

TAGURI: Euro, trapattoni, orchestră, spania, irlanda, echipa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...