2016-12-04 06:04

SPORT


Tricolorii mici, sfătuiţi de UEFA să nu se implice în mafia pariurilor

 |  18:03

Oficialii UEFA continuă lupta cu mafia pariurilor şi la turneul final alEuropeanului U-19 care se dispută în aceste zile la Bucureşti. Delegatul Graham Peaker le-a explicat tinerilorfotbalişti efectele devastatoare ale implicării în jocurile de culise.

Ceipeste 100 de jucători prezenţi, la competiţia organizată de ţara noastră, printrecare şi elevii lui Lucian Burchel, au fost adunaţi laolaltă de oficialiiforului european. Vrem să vă protejăm laînceputul acestei cariere promiţătoare şi totodată să protejăm fotbalul.Corupţia este o ameninţare majoră asupra jocului”,şi-aînceput Peaker discursul în faţa acestora. Reprezentantul UEFA a continuat săle vorbească jucătorilor despre periculozitatea implicării în mafia pariurile.

“A fost o şedinţă, au participattoţi jucătorii şi şefii delegaţiilor. E o procedură standard pentru că ei suntîncă nişte copii şi pot fi influenţaţi de cei care le vor răul”, a declarat şefulCentrului de Juniori al FRF, Miodrag Belodedici, pentru „Puterea“. Câştigătoral două Cupe ale Campionilor, fostul fundaş susţine că nu l-au interesatniciodată pariurilor. “Dacă mă credeţi, eu nicimăcar nu ştiu cum se pariază. Nu mă interesează, n-am fost niciodată interesat.În plus, pe timpul meu, casele de pariuri nu aveau un aşa avânt ca acum, a adăugat acesta.

Înaltă ordine de idei, România U-19 va juca azi, de la ora 21.00, la Berceni, cuIrlanda într-un meci decisiv pentru reprezentativa lui Burchel. Pentru a secalifica în semifinale, tricolorii trebuie să câştige la minim două goluridiferenţă, în timp ce în celălalt meci al Grupei A, Cehia trebuie să învingăGrecia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image