2018-12-12 14:57


Tripleta de aur O’Sullivan-Selby-Bingham vine în martie la Romanian Snooker Masters

 |  10:55
Tripleta de aur O’Sullivan-Selby-Bingham vine în martie la Romanian Snooker Masters

Capitala României va găzdui luna viitoare un nou turneu internațional de snooker din cadrul circuitului mondial World Snooker. Romanian Snooker Masters îi va avea la start pe cei mai buni jucători de snooker din lume, printre care Ronnie O’Sullivan, Mark Selby sau Stuart Bingham. Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 200.000 euro şi va premia câştigătorul cu un cec în valoare de 40.000 euro.

"Suntem încântați să avem acest eveniment în calendarul nostru 2017/18 World Snooker Tour. Știm cât de popular este snooker-ul în România și considerăm că este fantastică organizarea acestui turneu. Jucătorii care vor participa la turneul din București se vor bucura de o atmosferă fabuloasă, într-un oraș uimitor. În prezent avem 29 de turnee în calendarul nostru global. Snooker-ul este în creștere în întreaga lume în ceea ce privește popularitatea și premiile acordate jucatorilor, astfel încât fiecare eveniment adăugat în calendar reprezintă o veste excelentă pentru jucători și fani", a declarat Barry Hearn, World Snooker Chairman.

"România are o tradiție puternică în sport și suntem încântați că vom organiza Romanian Snooker Masters, un important eveniment sportiv în anul Centenarului. Am depus eforturi mari pentru a face acest eveniment posibil și pentru a ne consolida relația cu World Snooker și cu jucătorii. Suntem onorați să vedem cei mai buni jucători de snooker din lume, care vin în București pentru un eveniment spectaculos", a spus și Cosmin Hodor, Director Turneu Romanian Snooker Masters.

Ediția 2018 Romanian Snooker Masters va include un maraton de meciuri de snooker programate în perioada 14-18 martie 2018. Meciurile din turul 1 și sferturile de finală se vor juca în 4 sesiuni a câte 4 meciuri în fiecare zi de competitie, după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri, în zilele de 14, 15 şi 16 martie. Semifinalele se vor desfăşura sâmbătă, 17 martie, în doua sesiuni jucate după sistemul cel mai bun din 9 frame-uri. Finala se va disputa duminică, 18 martie, în două sesiuni, după sistemul cel mai bun din 19 frame-uri. Orele la care se vor desfăşura meciurile urmează să fie confirmate după tragerea la sorți a tabloului de joc şi vor fi comunicate în curând.

Ce prețuri au biletele și unde se găsesc

Biletele sunt disponibile în rețeaua Entertix şi online pe www.myticket.ro şi www.entertix.ro. Prețurile biletelor variază între 50 lei (cat. II) până la 120 lei (cat. VIP), miercuri şi joi, 14 şi 15 martie 2018; 60 lei (cat. II) până la 175 lei (cat. VIP), vineri, 16 martie 2018; 100 lei (cat. II) până la 250 lei (cat. VIP), sâmbătă, 17 martie 2018; 140 lei (cat. II) până la 300 lei (cat. VIP), duminică, 18 martie 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-02

TAGURI: snooker, bucuresti, o sullivan, selby, bingham
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...