2016-12-06 22:16

SPORT


Trofeu pentru orgoliu. Supercupa României 2011 se va disputa în faţa unui stadion arhiplin la Piatra Neamţ

 |  17:16
Trofeu pentru orgoliu. Supercupa României 2011 se va disputa în faţa unui stadion arhiplin la Piatra Neamţ

Supercupa României a surescitat un interes uriaş pentru microbiştii dinPiatra Neamţ, cu mult peste cei ai Stelei şi ai Oţelului. Arena de 17.000 delocuri va fi plină ochi la duelul de duminică seară (ora 20.45, PRO TV), la jocurmând să asiste foarte puţini ultraşi roş-albaştrii din Capitală ca urmare ahaosului de la club. În schimb, campioana va avea parte de susţinerea a 2.000de suporteri.

Trofeul pus în joc pentru a 13-aoară nu le va aduce celor două combatante nici un ban. FRF nu va acorda nici oprimă învingătoarei, aşa că cele două cluburi au anunţat că jucătorii vor jucadoar pentru orgoliu în meciul de deschidere al noului sezon competiţional dinRomânia.

Oţelul va ajunge la Piatra Neamţabia mâine după-amiază, cu câteva ore înaintea antrenamentului oficial, în timpce elevii lui Rony Levy vor ateriza în această seară pe aeroportul din Bacău,urmând ca de acolo să fie preluaţi de un autocar. Sâmbătă, de la ora 18.00,Steaua va efectua şi ultimul antrenament înaintea partidei ce va fi arbitratăde Robert Dumitru, cel mai bun central în sezonul trecut al Ligii 1.

Mâine este aşteptat ca la PiatraNeamţ să ajungă şi patronul Gigi Becali pentru a-i încuraja pe roş-albaştrii. “Îi îmbărbătez pentru că vreau să bată Oţelul”,a anunţat latifundiarul. "E maifrumos să câştigi Supercupa decât un campionat. Sunt trăiri mai intense",a spus şi managerul Mihai Stoica. Acesta din urmă i-a transmis patronului căeste nevoie de întăriri urgente pentru ca Steaua să poată câştiga titlul însezonul care stă să înceapă.

Dorinel Munteanu este decis sănu folosească nici una dintre achiziţii în primul 11 pentru partida de duminicăpentru a nu afecta jocul echipei, mai ales că în perioada de pregătire, acestaa scârţâit serios. Campionii au înregistrat un singur succes în amicale, ce-idrept în faţa lui Anderlecht Bruxelles. "Toţijucătorii nou-veniţi sunt cu un pas în spatele celorlalţi din lot. Nu ştiu dacăva intra vreunul", a afirmat tehnicianul. Directorul general MariusStan ia în serios meciul, mai ales că ar fi al doilea trofeu din istoria grupăriide la malul Dunării. “Avem destul loc în vitrinaclubului, aşa că va fi bine primită Supercupa”, a glumit Stan. Azi, gălăţenii au lansat şi o carte dedicată câştigării tilului"Oţelul Galaţi, Campioana României 2010-2011".

Lovitura de start a partideiprogramate la ora 20.45 va fi dată de campionul mondial IBF la supermijlocieLucian Bute, originar din judeţul Galaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-03-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image