2017-01-20 10:26

SPORT


Trupa lui Jorge Costa a fost invincibilă până acum. Echipele Clujului, campioanele perioadei de pregătire

 |  16:41
Trupa lui Jorge Costa a fost invincibilă până acum. Echipele Clujului, campioanele perioadei de pregătire

Cu Jorge Costa pe banca tehnică,CFR Cluj a înregistrat cinci victorii din tot atâtea posibile în cantonamentelede vară, în timp ce concitadina Universitatea a adunat cinci victorii, o remizăşi o înfrângere, anunţându-se una dintre surprizele plăcute ale noului sezon.

Mai mult, campioana din 2008 şi2010 nu a primit nici măcar un gol în partidele de verificare, având în schimbnu mai puţin de 23 de reuşite. Cu excepţia înfrângerii, scor 2-3, cu Zestafoni,campioana Georgiei, Universitatea s-a descurcat bine, învingând echipe precumGaziantep sau Karpaty Lvov.

Rapidul lui Răzvan Lucescu a învinstrei campioane în perioada de pregătire, pe Maccabia Haifa, Wisla Cracovia şiGenk, impunându-se săptămâna trecută în turneul din Estonia. Aseară, după închidereaediţiei, giuleştenii au jucat împotriva echipai lui Adrian Ropotan, DinamoMoscova.

Marile Steaua şi Dinamo au avutevoluţii oscilante. Asta chiar dacă roş-albaştrii nu au pierdut nici un meci.Elevii lui Rony Levy au adunat trei victorii şi trei remize, duminică, înultimul joc, reuşind să treacă, la limită, scor 1-0, de Bursaspor.

Locul al treilea în ediţiatrecută de campionat, FC Vaslui a avut doar trei meciuri amicale în companiaunor adversari de calibru. 4-2 cu Manisaspor, 1-1 cu Sparta Praga şi 3-0 cuSpartak Moscova au fost rezultatele elevilor lui Viorel Hizo de până acum.Campioana Oţelul a dezamăgit cel mai mult, în cele 6 meciuri bifând o singurăvictorie, dar împotriva belgienilor de la Anderlecht Bruxelles, scor 1-0.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image