2017-01-21 23:44

SPORT


Tu ce ai face în locul lui Wesley?

 |  14:37
Tu ce ai face în locul lui Wesley?

Cel mai bun marcator străin din Liga 1, Wesley Lopes, va ţine cu siguranţă capul de afiş al perioadei de transferuri din această iarnă. Steaua caută de foarte mult timp un veritabil număr 10, după ce nici „Dodel”Tănase nu s-a dovedit a fi soluţia ideală la mijlocul terenului. Chiar dacă Becali şi Porumboiu s-au înţeles în privinţa mutării, brazilianul ezită încă să dea un răspuns concret.

Motivul, unul lesne de înţeles, este factorul financiar. Mijlocaşul ofensiv câştigă în Moldova 400.000 de euro pe sezon, fiind alături de Sânmărtean şi Adailton unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Liga 1. Oferta Stelei este însă inferioară. 200.000 de euro la semnătură, plus încă 180.000 de euro pentru un an şi jumătate de contract. Un calcul simplu arată că dacă ar semna cu roş-albaştrii, Wesley s-ar îmbogăţi cu 380.000 de euro în următoarele 18 luni, bani pe care pe care i-ar lua în mai puţin de un an la Vaslui.

Cel de-al doilea golgheter al sezonului în curs analizează foarte bine situaţia, deoarece, la cei 31 de ani împliniţi recent, acesta ar putea fi ultimul contract important al carierei, iar banii şi durata înţelegerii în momentul de faţă sunt esenţiali pentru un fotbalist. Pe de altă parte, Wesley ia în calcul şi capitalul de imagine de care va beneficia la Steaua, incomparabil cu cel avut din Moldova. Ar fi practic primul club mare la care ar ajunge brazilianul, după ce în cariera sa a trecut pe la Fortaleza, Penafiel, Alaves, Guimaraes, Grasshopper, Pacos Ferreira şi Leixoes. Rămâne de văzut ce decizie va lua jucătorul, singurul care va decide asupra viitorului său, după ce Porumboiu a anunţat că se poate lipsi de serviciile sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: wesley, steaua, transfer, vasluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image