2018-09-20 13:52


“TUNARI” PENTRU ŞEICI. Ofertă fabuloasă pentru Arsenal

 |  17:39
“TUNARI” PENTRU ŞEICI. Ofertă fabuloasă pentru Arsenal

După Manchester City şi Paris Saint-Germain, şeicii din Orientul Mijlociu au pus ochii pe un alt club celebru din Europa. “The Guardian” anunţă că Arsenal ar putea fi cumpărată cu suma de 1,5 miliarde de lire sterline.

Un buget impresionant pentru transferuri, preţuri mai mici la bilete şi achitarea datoriilor clubului sunt promisiunele făcute de reprezentanţii consorţiului, al cărui nume nu a fost însă făcut public.

Şeicii vor să achiziţioneze acţiunele lui Stan Kroenke (66, 83%) şi Alisher Usmanov (29,96%), iar antrenorul “tunarilor”, Arsene Wenger, la Arsenal din 1996, poate sta liniştit întrucât arabii au o părere foarte bună despre el.

“Arsenal se află într-un moment critic în aceste clipe. Teama este că va exista un declin ca la Liverpool. Din punctul nostru de vedere este momentul perfect să facem o ofertă pentru că acum poţi justifica cu adevărat evaluarea clubului. Nu vom face oferta dacă Arsenal va intra într-un declin total. Kroenke şi Usmanov nu vor primi asemenea oferte dacă Arsenal nu are succes şi nu vor mai vedea niciodată o asemenea ofertă. Considerăm că oferta făcută acum reprezintă cheia spre a oferi un profit maxim pentru toţi acţionarii”,  a afirmat unul dintre reprezentanţii consorţiului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-30

TAGURI: arsenal, seici, cumpara, oferta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...