2016-12-08 04:12

SPORT


Ucigaşul lui Hardy, cinci ani de închisoare!

 |  08:01
Ucigaşul lui Hardy, cinci ani de închisoare!

Ionuţ Tănăsoaia, agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy, a fost condamnat la 5 ani de închisoare de judecătorii Tribunalului Giurgiu. Sentinţa nu este definitivă, inculpatul având două căi de atac, apelul şi recursul.

Din America, familia lui Hardy a rămas stupefiată de decizia extrem de blândă cu care a fost “tratat” Tănăsoaie: “Consternată de decizia extrem de blândă, familia lui Hardy a contactat Federaţia Română de Baschet, anunţând că intenţionează să se constituie în parte civilă în procesul din România, contractând deja un avocat american şi intenţionând să angajeze şi un avocat din România”, se arată pe site-ul FR Baschet.

În noaptea de 9 octombrie 2011, într-un club de noapte din Giurgiu, Ionuţ Tănăsoaie l-a lovit cu pumnul în faţă pe sportivul american. Adus în comă la Spitalul Judeţean din oraş, Hardy a fost ţinut doar pe perfuzii până dimineaţa, când s-a decis transportarea lui la Bucureşti, acolo unde, în ciuda intervenţiei chirurgicale de la cap, acesta a decedat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-28

TAGURI: Chauncey_Hardy, ucigaş, închsoare, condamnare, ionut_tanasoaieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de... 05 Dec 2016 | (0)
Taximetriști care au amenințat clienții, pedepse grele la închisoare Judecătorii de la Curtea de Apel au decis să îi condamne la 18 ani, respectiv 14 și 10 ani de... 24 Noi 2016 | (0)