2017-01-22 01:50

SPORT


UEFA ameninţă Ucraina cu retragerea organizării EURO 2012

 |  16:13
UEFA ameninţă Ucraina cu retragerea organizării EURO 2012

Forulcontinental a ameninţat că va retrage Ucrainei dreptul de organizare aCampionatului European din 2012 dacă nu va înceta în cel mai scurt timpimplicarea statului ucrainean în federaţia de fotbal din această ţară. ComitetulExecutiv al UEFA a trimis, la 24 ianuarie, o scrisoare în acest sens autorităţilorucrainene. În document se menţionează că echipele de club şi selecţionatele dinaceastă ţară vor fi suspendate din toate competiţiileeuropene de fotbal dacă, până la 4 februarie, UEFA nu va primi asigurări călucrurile nu încep să se schimbe în această privinţă şi nu evolueazăîntr-o direcţie bună, a declarat secretarul general al forului, GianniInfantino.

“Dacăfederaţia ucraineană va fi suspendată din toate competiţiile europene,Comitetul Executiv consideră că nu va fi posibil ca ţara să găzduiască turneulfinal al Campionatului European, în 2012”, a precizat oficialul UEFA.

DacăUEFA va suspenda până la urmă echipele ucrainenedin competiţiile internaţionale, formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescuşi la care evoluează Răzvan Raţ, nu va mai disputa dubla manşă cu AS Roma dinoptimile de finală ale Ligii Campionilor. Ucraina a obţinut împreună cu Poloniaorganizarea Campionatului European din 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image