2016-12-02 20:02

SPORT


UEFA va decide dacă se joacă Steaua – Twente

 |  13:11
UEFA va decide dacă se joacă Steaua – Twente

Ninsoarea s-a înteţit din nou de câteva ore în Capitală, iar oficialii stelişti sunt extrem de îngrijoraţi de soarta la meciul de joi cu Twente. Solicitarea amânării meciului nu mai poate operată deoarece trebuia făcută până la această dată, iar acum, dacă ninsorile vor continua până în ziua meciului, delegatul UEFA, împreună cu arbitrul întâlnirii, vor lua decizia dacă partida poate avea sau nu loc.

”Nu numai la Bucureşti e vremea asta.  Ca să nu se dispute ar trebui ca terenul să fie impracticabil. Hotărârea de amânare a jocului rămâne la latitudinea delegatului UEFA, precum şi la cea a arbitrului. Nu ştiu dacă se poate schimba locul de disputare sau inversarea locurilor, să se joace mai întâi în Olanda. Cred că e cam târziu pentru aşa ceva”, a spus la Sport.ro observatorul internaţional, Cristian Bivolaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Uefa, amanare, joc, steaua, twente, liga_europa, arena_nationalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu: Îmi pare tare rău că cetățenii R. Moldova au dat o amânare parcursului european al țării Președintele PMP, Traian Băsescu, a precizat duminică seara, într-o postare pe pagina sa de... 14 Noi 2016 | (4)
Irina Radu, audiată în Parlament pe tema amânării difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș Irina Radu, președinte-director general al TVR, va fi audiată luni, de la ora 14.00, în Comisia... 28 Noi 2016 | (2)