2016-10-23 23:34

SPORT


UEFA va decide dacă se joacă Steaua – Twente

 |  13:11
UEFA va decide dacă se joacă Steaua – Twente

Ninsoarea s-a înteţit din nou de câteva ore în Capitală, iar oficialii stelişti sunt extrem de îngrijoraţi de soarta la meciul de joi cu Twente. Solicitarea amânării meciului nu mai poate operată deoarece trebuia făcută până la această dată, iar acum, dacă ninsorile vor continua până în ziua meciului, delegatul UEFA, împreună cu arbitrul întâlnirii, vor lua decizia dacă partida poate avea sau nu loc.

”Nu numai la Bucureşti e vremea asta.  Ca să nu se dispute ar trebui ca terenul să fie impracticabil. Hotărârea de amânare a jocului rămâne la latitudinea delegatului UEFA, precum şi la cea a arbitrului. Nu ştiu dacă se poate schimba locul de disputare sau inversarea locurilor, să se joace mai întâi în Olanda. Cred că e cam târziu pentru aşa ceva”, a spus la Sport.ro observatorul internaţional, Cristian Bivolaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Uefa, amanare, joc, steaua, twente, liga_europa, arena_nationalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Enache ratează dubla cu Zurich. Stelistul şi-a primit pedeapsa de la UEFA Steaua nu are nici un fundaş dreapta de meserie în lot, iar din această cauză suferă din plin,... 06 Oct 2016 | (0)
Eliminare dură pentru un jucător al Stelei UEFA a luat o decizie drastica imporiva stelistului eliminat in meciul cu Osmanlispor, din Europa... 06 Oct 2016 | (0)