2016-12-06 10:26

SPORT


Uite Badea, nu e Badea!

 |  16:25
Uite Badea, nu e Badea!

Eşecul cu Oţelul i-a fost fatal acum câteva zile antrenorului Ionuţ Badea. Imediat după meci, patronul Florian Walter era negru de supărare, iar decizia demiterii tehnicianului era iminentă, după ce Universitatea Cluj intrase într-o criză profundă de joc şi rezultate. „Era nevoie de un şoc la echipă.

Trebuia să îl dau afară pe Badea mai demult”, spunea bossul şepcilor roşii. Interimar a rămas Claudiu Niculescu, în speranţa că se va găsi cât mai repede un antrenor disponibil. Iniţial a fost vorba despre , primul fără angajament de două luni, iar al doilea era neagreat de ex-dinamoviştii din lotul clujean. Au urmat tatonările cu Cristi Pustai şi Cristiano Bergodi, însă fără nici un rezultat. Surpriza a venit ieri la antrenament, când din lipsă de soluţii a fost chemat... Ionuţ Badea. Deşi conducerea clubului susţine că se doreşte continuitate la echipă, neoficial, antrenorul nu s-a înţeles deocamdată cu Florian Walter în privinţa rezilierii amiabile a contractului, deoarece acesta vrea toţi banii până la finalul contractului în cazul în care va fi demis. O decizie finală în acest sens va fi luată după jocul din acest weekend cu Dacia Mioveni, ultimul din acest an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: cluj, antrenor, badeaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

După FCSB, urmează FCDB Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, deţinută de Nicolae Badea, fostul... 23 Noi 2016 | (0)
Milos Raonic renunţă la antrenorul Carlos Moya după cel mai bun an din carieră Canadianul Milos Raonic, numărul 3 mondial, a renunțat la colaborarea cu antrenorul spaniol... 01 Dec 2016 | (0)