2017-01-18 10:24

SPORT


ULTIMA ORĂ: UCM Reşiţa scapă de desfiinţare. Va deveni UCM Caraş-Severin

 |  15:31
ULTIMA ORĂ: UCM Reşiţa scapă de desfiinţare. Va deveni UCM Caraş-Severin

Dacă ieri toatelucrările păreau sigure şi liderul la zi al Ligii Naţionale masculine UCMReşiţa urma să se desfiinţeze, azi totul s-a întors la 180 de grade.

VicecampioanaRomâniei va continua în campionat sub numele de UCM HC Caraş Severin, urmând săfie preluată de autorităţile locale şi judeţene.

În cazul în careechipa bănăţeană s-ar fi desfiinţat şi automat retras din cupele europene, FRHriscă o amendă consistentă din partea EHF, dar şi o sancţiune sportivădrastică.

Singura problemă în acest moment este legată de lotul de jucători, subţiat în ultima perioadă din cauza plecărilor masive. Oficialii de la UCM încearcă să negocieze cu actualii jucători o continuare cel puţin până la vară, iar obiectivul va fi calificarea într-o cupă europeană. În continuare, de pregătirea echipei se va ocupa Gligore Czari, cel care i-a dus pe reşiţeni pe prima poziţie în campionat după 13 runde.

Astfel, meciul de mâine, de pe teren propriu, cu HC Odorhei, se va disputa conform programării iniţiale, chiar dacă miercuri nimeni nu mai credea că UCM va fi salvată. Formaţia fanion a Banatului este calificată şi în sferturile de finală ale Cupei Cupelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image