2019-02-20 09:28


Ultimele vești despre NATURALIZAREA puștiului Virgiliu Postolachi, vârful lui PSG

 |  13:13
Ultimele vești despre NATURALIZAREA puștiului Virgiliu Postolachi, vârful lui PSG

Virgiliu Postolachi, puștiul care a cules laurii după ce a adus victoria în amicalul de acum câteva zile cu Atletico Madrid, va deveni cât de curând cetățean român. Născut în Republica Moldova, el îndeplineşte condiţiile pentru a putea obţine cetăţenia. Cum naționele României, de la U-18 și până la cea mare, ar avea nevoie de un atacant de talia sa, lucrurile se vor urgenta în privința sa.

”Federaţia se ocupă de naturalizarea lui Postolachi, demersurile sunt în curs. Aceste lucruri se vor realiza. Aşa cum îşi doreşte şi el, aşa cum a spus şi tatăl lui, vrea să joace pentru România”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de selecţioner al reprezentativei U-21.

”Geolgău a ţinut legătura cu familia şi l-a urmărit la Paris de mai multe ori. Doi bunici au deţinut paşaport românesc, aşa că el poate obţine cetăţenia. Cel mai important este că el îşi doreşte să joace pentru România. Vom încerca să urgentăm pe cât posibil naturalizarea lui. Postolachi este un băiat care poate juca la trei naţionale, la U18, U21 şi, dacă va avea valoare, la echipa mare. Nu stăm în aducerea lui Postolachi, dar ar fi foarte bine dacă am reuşi să-l avem alături de noi”, a spus și Mihai Stoichiţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...