2016-10-26 16:27

SPORT


Ultraşii se duc să protesteze sâmbătă la Sibiu

 |  19:14
Ultraşii se duc să protesteze sâmbătă la Sibiu

S-au adunat cu sutele în Piaţa Universităţii pentru a fi alături de români, acum suporterii echipelor de fotbal din întreaga ţară vor să se strângă din nou să protesteze, în principal împotriva Legii 4, dar şi contra lui Traian Băsescu . De data asta locul de întâlnire nu mai e fântâna din Piaţa Universităţii, ci Piaţa Mare din Sibiu. Mesajul lor: “Nu vrem să se ajungă la violenţele din Egipt”.

 

“Trecând peste contextul tumultuos al României, sâmbătă are loc cea mai importantă deplasare din viaţa oricărui ultras român. Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care ştiu să spuna ‘NU’, când legi nedrepte şi bastoane nemiloase te obligă să taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viaţa cotidiană decât de orice sport. Pentru cei LIBERI”, au anunţat printr-un comunicat membrii Asociaţiei Români.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-30

TAGURI: Ultrasi_piata_mare, sibiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Proteste față de uciderea ursului la Sibiu Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de... 15 Oct 2016 | (8)
Noi imagini cu ursul de la Sibiu încercând să atace o femeie Noi detalii apar în ancheta după ursul ucis la Sibiu. Ursul ar fi atacat o femeie a străzii care... 16 Oct 2016 | (4)