2016-12-06 16:25

SPORT


Un arbitru ungur e cel mai bun din lume. La noi e debandadă

 |  13:22
Un arbitru ungur e cel mai bun din lume. La noi e debandadă

În ultimii ani, arbitrajul românesc a luat-o pe o pantă descendentă fără precedent. Atât de abruptă, încât nimeni şi nimic nu îl mai poate opri. Indiferent că la şefia CCA s-au perindat nume mari, arbitrajul românesc s-a confruntat cu numeroase cazuri de corupţie, iar în acest sezon, fluieraşii au arbitrat sub orice critică, viciind mai multe rezultate finale.

În acest timp, vecinii noştri maghiari sunt la polul opus la acest capitol.Dacă noi contăm foarte rar în partidele din cupele europene şi inter ţări pe un Balaj, Tudor sau Haţegan, centralul Viktor Kassai a fost desemnat cel mai bun al anului trecut, în urma unui sondaj al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS). Kassai, cu 138 de puncte, a fost urmat de englezul Howard Webb, cu 103 puncte, şi de Ravshan Irmatov, din Uzbekistan, cu 97 puncte.

Celelalte poziţii din Top 10 arbitri în 2012 sunt ocupate de: 4. Germanul Wolfgang Stark (Germania), 5. Frank De Bleeckere, (Belgia), 6. Massimo Busacca (Elveţia),  7. Carlos Valesco Carballo (Spania), Nicola Rizzoli (Italia), Jorge Luis Larrionda (Uruguay) şi Sálvio Spinola Fagundes Filho (Brazilia).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: Arbitru_ungur_kassai_clasamentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image