2017-01-23 10:29


Un fost jucător de la Poli Iaşi susţine că a trăit momente de coşmar la echipa din Copou: “Grigore Sichitiu ne-a terorizat!”

 |  17:38
Un fost jucător de la Poli Iaşi susţine că a trăit momente de coşmar la echipa din Copou: “Grigore Sichitiu ne-a terorizat!”

MijlocaşulRobert Neagoe a povestit, pentru “Puterea”, că în toamnă a trăit cele mai negremomente din cariera sa de fotbalist la divizionara secundă ACSMU Poli Iaşi, dincauza preşedintelui Grigore Sichitiu, care i-a făcut viaţa un coşmar.

Totula început în vara trecută, când fotbalistul care a trecutpentru scurt timp şi pe la Steaua a acceptat oferta ieşenilor, în dauna celorde la UTA. “Am ajuns acolo datorită lui Ionuţ Popa, m-a convins să joc la Iaşi,chiar dacă iniţial voiam să semnez cu UTA după o discuţie cu marele preşedinteSichitiu. Amzis să rămân că e Popa, dar a fost mai rău decât dacă m-aş fi antrenat cuSichitiu. Nu credeam că mi se poate întâmpla aşa ceva”, spune fotbalistul aflatîn prezent la echipa cipriotă Dighenis Morphou.

Neagoedezvăluie că, la scurt timp după un meci disputat cu Slatina, alături defratele său Andrei, legitimat şi el în tur la Iaşi, a fost luat în colimator deGrigore Sichitiu. “I s-a părut lui că nu am jucat la capacitate maximă, darabia venisem şi nu eram puşi la punct cu pregătirea fizică. Apoi, a început săne cheme la şedinţe cu el de două ori pe săptămână. Doar eu, fratele meu şi cuel. Ne-a terorizat în toată perioada aia. Găsea un reproş pentru orice, deşi euam avut un comportament exemplar cât timp am fost acolo. Îmi dădusem seama imediat după plecarea lui Popa că se vor întâmpla lucruriciudate. Mi-a luat orice plăcere de a mai juca fotbal. Are un caracter carelasă de dorit”,adaugă acesta.

Fotbalistulşi-a continuat tirul la adresa preşedintelui care şi-a prezentat din noudemisia de la Iaşi de curând şi îl acuză că nici până în prezent nu i-a achitatrestanţele financiare: “Am făcut tot posibilul să scap de acolo. Am cerutrezilierea contractului, dar să îmi achite restanţele. Mi-au spus că îmi vortrimite banii în maxim o lună. Au trecut deja câteva luni şi mai am de primitîncă o treime. M-au păcălit de fiecare dată. Şi pe impresar l-au pus să vină dela Bucureşti să îşi ridice banii, iar când ajungea, îi spunea că nu au. Bătaiede joc”.

Cu Sichitiu, Poli nu are şanse de promovare

RobertNeagoe crede că formaţia din Copou are şanse mici să mai promoveze în Liga 1dacă Grigore Sichitiu se va afla la cârma clubului şi din retur. “Cum a plecat Ionuţ Popa, nimeni nu a mai putut să îl ţină în frâu. El adecis cine e exclus din lot şi cine nu, parcă era antrenorul. Primarul şi IonuţPopa puteau să ducă liniştit Poli în prima ligă, dar fără Sichitiu şi Negoiţă.Omul e depăşit pentru cerinţele unui preşedinte din ziua de azi chiar dacă întrecut a avut performanţe”, a conchis mijlocaşul în vârstă de 29 de ani.

Sichitiu: “Nu intru în dispute cu jucătorii

Preşedintele-demisionar al divizionarei secunde nu adorit să comenteze acuzaţiile lui Neagoe, susţinând că nu doreşte să intre cujucătorii în polemici. “Euvă spun că nu am avut nici o treabă cu acest băiat. Şioricum nu intru în dispte cu jucătorii prinintermediul ziarelor. Atât am de spus”, s-a limitat să declare Grigore Sichitiu, aflat în cantonament cu Poliîn Antalya.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-19

Mai multe imagini:
Un fost jucător de la Poli Iaşi susţine că a trăit momente de coşmar la echipa din Copou: “Grigore Sichitiu ne-a terorizat!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image