2017-01-19 06:42

SPORT


United - City, finala visată pe Arena Naţională!

 |  21:00
United - City, finala visată pe Arena Naţională!

Ultima rundă din Liga Campionilor a consemnat recordul ruşinos al Oţelului Galaţi, care nu a reuşit să scoată nici măcar un punct în această competiţie, fiind singura campioană a României care reuşeşte această „ispravă”. Totuşi, românii au şi motive de satisfacţie.

Liga a cernut câteva echipe extrem de mari, care au părăsit cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei, pentru a merge de pe locul trei al grupei în optimile , a cărei finală va avea loc anul viitor la Bucureşti. Manchester United, Manchester City, Ajax, Valencia sau Porto ar putea fi echipele care se vor înfrunta în ultimul act pe Arena Naţională.

Cele mai răsunătoare nume la momentul actual rămase în competiţia ce va avea finalitate la Bucureşti sunt fără îndoială Manchester United şi Manchester City, o finală la care ar visa orice suporter. Diavolii ar avea un ascendent asupra rivalilor din oraş, deoarece cunosc Arena Naţională, pe care au jucat împotriva Oţelului. O finală a celor două Manchester ar provoca un adevărat boom de imagine şi pentru ţara noastră. Şi tare ar fi curios dacă şi acum străinii ar mai putea confunda şi de această dată Bucureştiul cu Budapesta. În altă ordine de idei, şi alte echipe cu nume şi cu vastă experienţă internaţională au rămas în cărţi, ca Valencia, Porto, Ajax, PSV, Atletico Madrid, Schalke sau Sporting Lisabona.

Şapte români luptă în competiţie

Pe lângă cele două echipe româneşti care au şanse reale de a merge în primăvara europeană, Steaua şi Vaslui, alţi şapte români luptă pentru a juca finala acasă, pe Arena Naţională. Pantilimon cu Manchester City, Săpunaru cu FC Porto, Loţi Boloni şi Costin Lazăr cu PAOK Salonic, Radu Ştefan cu Lazio, Torje cu Udinese şi Marica împreună cu Schalke.

Echipe venite din Liga Campionilor

Manchester City

Manchester United

Trabzonspor

Ajax

Valencia

Olympiakos

FC Porto

Viktoria Plzen

Echipe calificate din Liga Europa

PAOK Salonic

Rubin

Standard Liege

Hannover

PSV Eindhoven

Legia Varşovia

Sporting Lisabona

SC Vaslui sau Lazio

Stoke City

Beşiktaş

Athletic Bilbao

Salzburg sau PSG

Metalist Harkov

AZ Alkmaar

Austria Viena

FC Brugge

Braga

Atletico Madrid

Udinese sau Celtic

Schalke

Maccabi Haifa, Steaua sau Larnaca

Twente

Fulham

Anderlecht

Lokomotiv Moscova


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: arena nationala, finala, united, cityComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image