2019-03-20 11:53


Uniți pentru DINAMO. Negoiţă crede c-o va da la pace cu Badea

 |  11:33
Uniți pentru DINAMO. Negoiţă crede c-o va da la pace cu Badea

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, este convinsa ca, in cele din urma, va ajunge la un acord pentru stingerea litigiilor cu fostul acţionar Nicolae Badea, căruia îi datorează două milioane de euro.

"Prioritatea mea, atunci când am preluat Dinamo, a fost să salvez clubul din colapsul financiar în care se afla. La asta am lucrat până acum şi cred că am reuşit să aduc clubul pe linia de plutire. Dinamo a fost şi rămâne o prioritate pentru mine, iar consecinţa directă este că celelalte litigii personale au fost lăsate în planul secund. Sunt convins că împreună cu domnul Badea vom găsi soluţii pentru rezolvarea acestei probleme pentru că sunt sigur că ambii vrem, în primul rând, binele lui Dinamo", a declarat Negoiţă, potrivit news.ro.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut sechestrul pe acţiunile deţinute de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă la FC Dinamo, până când acesta va achita o datorie de două milioane de euro către fostul acţionar dinamovist Nicolae Badea. Decizia este definitivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: dinamo, negoita, badea, pace
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...