2018-07-18 21:38


Universitatea Craiova se va înscrie în campionat

 |  07:27
Universitatea Craiova se va înscrie în campionat

Clubul Universitatea Craiova a anunţat oficial, sâmbătă, că a luat decizia de a se înscrie în competiţia fotbalistică, începând cu sezonul 2013/2014.

Finanţatorul Adrian Mititelu afirmă, într-un comunicat, că după ce gruparea din Bănie şi-a câştigat dreptul de a juca în competiţia fotbalistică prin deciziile instanţelor judecătoreşti, Universitatea Craiova ''va face demersurile oficiale de înscriere în competiţie. Urmează ca Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal să decidă, în scurt timp, în ce competiţie fotbalistică vom evolua din sezonul viitor''.

Universitatea Craiova, echipă dezafiliată de la Federaţia Română de Fotbal în 2011, a înaintat în urmă cu o săptămână cereri de înscriere, atât către Federaţia Româna de Fotbal, cât şi către Liga Profesionistă de Fotbal, în mod oficial.

Ştiinţa precizează că meciurile oficiale din sezonul 2013/2014 se vor disputa pe stadionul "Ion Oblemenco", iar până în data de 15 aprilie 2013 va fi numită conducerea tehnică şi executivă.

În prima parte a anului 2014 vor demara lucrările pentru un nou stadion, ce urmează a fi construit de autorităţile locale pe amplasamentul actual al arenei "Ion Oblemenco".

''Indiferent de competiţia în care vom evolua, planul de reconstrucţie al echipei FC Universitatea Craiova va fi unul solid, demn pentru brandul Universităţii Craiova şi comparabil cu calitatea fotbalistică a echipelor de vârf din România'', se mai arată în comunicat.

Totodată, se precizează că ''rămân valabile promisiunile făcute de Adrian Mititelu cu privire la deschiderea acţionariatului clubului către suporteri şi celelalte persoane juridice din Municipiul Craiova, judeţul Dolj şi nu numai! În paralel cu reconstrucţia clubului, se va efectua şi reorganizarea juridică, din temelii, a societăţii sportive, astfel ca, în circa 6 luni de zile, clubul să aibă un acţionariat nou, care să cuprindă o sferă cât mai largă a fanilor 'Campioanei unei Mari Iubiri'', potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-12-11

TAGURI: Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, campionat, inscris

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri