2019-01-23 17:55


Urmaşii lui Vlad Ţepeş s-au săturat să aştepte. La anul vor din nou în Liga 1

 |  18:32
Urmaşii lui Vlad Ţepeş s-au săturat să aştepte. La anul vor din nou în Liga 1

Urmaşii lui Vlad Ţepeş s-au săturat să aştepte. La anul, vor să joace din nou în Liga I. Apărarea va fi principala armă în fosta capitală, Târgovişte. Ca să fie de netrecut, fotbaliştii au vizitat Curtea Domnească la reunirea lotului și s-au inspirat de la Turnul Chindiei, care "apără" oraşul de peste 500 de ani.

"V-ar ajuta o apărare solidă ca Turnul Chindiei? Sper să ne ajute. Ar fi super să câştigăm majoritatea meciurilor. Nu zic toate, nu cred că se poate aşa ceva", spune căpitanul Chindiei, Georgian Honciu. "Venim după două sezoane bune, poate ar fi momentul să sperăm mai mult", este de acord şi antrenorul Nicolae Croitoru.  La Târgovişte, cele patru promovări de până acum au venit câte una pe deceniu: în '61, '77, '81 şi '96. Şirul s-a întrerupt de mai bine de 20 de ani, dar Chindia se laudă cu un nou proiect.

Tocmai cu o echipa de puşti, botezată "Micul Ajax", Chindia a reuşit ultima promovare, cu generaţia lui Reghecampf şi Gâlmencea. "Îi întrebăm pe antrenori despre acea perioada, suntem curioşi. Ne povestesc cu zâmbetul pe buze. Au amintiri super, vrem să repetăm şi noi istoria", spune căpitanul Honciu. Teren sintetic în aşteptarea noului stadion

La fel ca la Craiova şi Târgu Jiu, şi la Târgovişte se aşteaptă construirea unui nou stadion. Până atunci, va fi gata anul viitor un teren sintetic de mari dimensiuni. Costă 450 de mii de euro, iar Federaţia contribuie cu o parte din bani."Sunt mai mulţi spectatori la un baraj de liga a treia decât la un meci de Liga I. Este clar că trebuie să se acorde mai multă atenţie echipelor de tradiţie, echipelor cu nume", este convins antrenorul Croitoru. La tradiţia Chindiei, au contribuit şi nume mari din fotbalul românesc. Nicolae Dobrin, Dumitru Dumitriu, Mihai Stoichiţă şi Cătălin Hâldan au fost printre fotbaliştii care au jucat pentru Târgovişte. Iar Emeric Ienei, chiar înainte să plece la Steaua, şi Cornel Dinu s-au numărat pintre cei care au stat pe banca tehnică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

Mai multe imagini:
Urmaşii lui Vlad Ţepeş s-au săturat să aştepte. La anul vor din nou în Liga 1
zoom

TAGURI: chindia targoviste, vlad tepes, promovare, liga 1
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...