2018-10-16 15:12


Valeriu Argăseală: Steaua merge la Belgrad pentru victorie. Fotbaliştii trebuie să joacă de aşa manieră încât să câştige

 |  12:39
Valeriu Argăseală: Steaua merge la Belgrad pentru victorie. Fotbaliştii trebuie să joacă de aşa manieră încât să câştige

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că fotbaliştii lui Mirel Rădoi trebuie să joace de aşa manieră încât să câştige partida retur cu Partizan, din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Argăseală a mai spus că Steaua merge la victorie deoarece asta este soluţia pentru a se califica.

"Sunt emoţii, normal, pentru că se joacă o calificare. E un meci care se joacă în faţa a peste 25.000 de spectatori destul de pătimaşi, din câte am înţeles. Însă atmosfera e obişnuită pentru noi, dacă vrei să faci performanţă trebuie să faci faţă unor tribune pline. Trebuie să jucăm de aşa manieră încât să câştigăm. Tactic, avem un antrenor foarte bun, o echipă de antrenori foarte buni, care cu siguranţă va găsi soluţia pentru a câştiga meciul ăsta. Eu mizez pe întreaga echipă. Dacă nu vom avea echipa drept cel mai important suport, atunci probabil că va fi greu să ne îndeplinim obiectivul. Dacă un jucător va ieşi în evidenţă, el va fi apreciat. Cu siguranţă, mergem la victorie, pentru că asta este soluţia pentru a ne califica. Noi nu ne temem de nimic, dar eu am emoţii. Dacă ne-am teme de ceva ar trebui să considerăm că acest drum va fi făcut degeaba, ori noi mergem să ne calificăm", a declarat Valeriu Argăseală la Aeroportul Henri Coandă, înainte de plecarea spre Belgrad, potrivit Mediafax. 

Meciul Partizan Belgrad - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-04

TAGURI: valeriu argaseala, steaua, belgrad, victorie, fotbalist, joaca, castiga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...