2019-01-23 07:40


VERDICT DUR PENTRU STELISTUL FLORIN TĂNASE. 1,5 milioane de euro, 3 goluri, 6 luni pe bară

 |  19:04
VERDICT DUR PENTRU STELISTUL FLORIN TĂNASE. 1,5 milioane de euro, 3 goluri, 6 luni pe bară

Steaua îl pierde pentru cel puţin jumătate de an pe Florin Tănase. Atacantul venit de la Viitorul în această vară pentru 1,5 milioane de euro a suferit în partida cu CSU Craiova o ruptură de ligament încrucişat şi o leziune de ligament colateral intern la genunchiul stâng. Pe scurt, fotbalistul care înscrisese trei goluri pentru Steaua va fi operat, iar perioada de recuperare va fi de aproximativ şase luni de zile.

În următoarele zile Tănase va decola spre Roma, unde va fi operat de reputatul chirurg Pier Paolo Mariani, doctorul legendarului Francesco Totti. Dacă nu va interveni ceva neprevăzut, tânărul fotbalist al Stelei ar putea reveni pe gazon în play-off-ul Ligii 1, prevăzut în luna martie 2017. Convocat la naţionala U-21 de Cristi Dulca, Tănase a fost deja înlocuit cu Mihai Căpăţână (FC Voluntari).

"Este o veste proastă pentru noi. Sperăm să-şi revină cât mai repede, dar e o accidentare gravă. Depinde cum se va termina operaţia, pot apărea şi alte probleme pe care nu le vezi la RMN, dar normal, la o asemenea accidentare, cam asta e perioadă, 6 luni", a spus la Dolce Sport Laurenţiu Reghecampf.

Regula U-21 impusă în Liga 1 îi venise ca o mânuşă lui Tase, care prinsese un loc de titular în atacul roş-albaştrilor, în detrimentul sterilului Bojan Golubovic. Cum Tănase va lipsi până în primăvara anului viitor, Gigi Becali, Meme Stoica şi Laurenţiu Reghecampf trebuie să caute alt jucător U-21 pe care să se bazeze în avanposturi, deoarece Tudorie, Man şi Enceanu nu sunt deocamdată de nivelul Stelei. Cum şi portarul Valentin Cojocaru a fost vândut în Italia în această vară, Reghe nu prea are în momentuld e faţă pe cine să introducă în teren în Liga 1 pentru a fi eligibil cu regula U-21.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: verdict, florin tanase, steaua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...