2018-12-19 13:45


Verdict blând pentru Dinamo în cazul torţelor din Ghencea

 |  13:04
Verdict blând pentru Dinamo în cazul torţelor din Ghencea

Aşacum era de anticipat, cazul fotbaliştilor de la Dinamo, care au aruncatfumigene şi petarde la derbyul din Ghencea, a fost j tratat superficial de Comisiade Disciplină a LPF. Asta chiar dacă Jandarmeria şi Mihai Stoica au adus doveziclare care îi incriminau pe jucătorii alb-roşii, aceştia din urmă au scăpatfără nicio sancţiune. Verdictul a fost unul oarecum aşteptat, Dinamo va juca oetapă cu porţile închise şi va plăti o amendă de 20.000 de lei. Steaua fuseseşi ea amendată iniţial cu 15.000 de lei pentru acelaşi lucru. VicepreşedinteleLPF, Florin Gîtejan, a explicat decizia Comisiei de Disciplină:“Chiar dacă în raportul venit de laJandarmerie se arăta că jucătorii lui Dinamo au aruncat cu fumigene în tribune,noi nu puteam lua în calcul astfel de supoziţii. Jandarmii nu au procedatcorect. Dacă ştiau sigur asta, trebuiau să percheziţioneze ulterior toţisuporterii, mai erau trei sferturi de oră până la începutul partidei”.

Înurma verdictului LPF, Dinamo a disputat fără spectatori meciul cu GloriaBistriţa, contând pentru etapa a 29-a a Ligii I, puţinii fani care îşiprocuraseră bilete pentru această dispută putându-şi recupera banii de lacasele de bilete ale stadionului din Ştefan cel Mare.

Suporteriicare şi-au achiziţionat bilete pentru meciul cu Gloria Bistriţa au două opţiunidin partea clubului nostru: pot solicita restituirea contravalorii biletelorsau pot schimba tichetul pentru partida Dinamo-Gloria Bistriţa cu două biletela unul dintre următoarele meciuri pe teren propriu. De asemenea, deţinătoriide abonamente vor primi un bilet gratuit la unul dintre următoarele jocuri peteren propriu rămase de disputat până la finalul sezonului”, a declaratNicolae Badea pentru www.fcdinamo.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...