2017-01-22 18:18


Veşti bune din Olanda: Mihăiţă Neşu a fost mutat de la terapie intensivă

 |  17:56
Veşti bune din Olanda: Mihăiţă Neşu a fost mutat de la terapie intensivă

Internaţionalul Mihăiţă Neşu a fost transferat de medicide la Secţia de terapie intensivă într-o rezervă obişnuită a spitalului UMC dinUtrecht unde a fost operat. Fundaşul poate respira fără ajutorul aparatelor,dar nici acum nu îşi poate mişca mâinile şi picioarele.

Medicii care s-au ocupat de situaţia lui au decis ieri să-lmute de la terapie intensivă ca urmare a faptului că poate respira singur şi sepoate alimenta fără ajutorul aparatelor.„Nu mai era necesar să-l ţinem acolo. Starea lui e stabilă în momentul de faţă.Respiră independent, dar acest lucru nu îi schimbă situaţia medicală. A scăpatde riscul infecţiilor”, a anunţat doctorul lui Utrecht, Frank Hellemondt, pentru site-ul oficial al clubului. Deşi iniţialsusţineau că vor anunţa în maxim două săptămâni de la operaţie cum va decurgerecuperarea fundaşului în vârstă de 28 de ani, doctorii rămân încă rezervaţi înprivinţa unui prognostic clar deoarece se tem că ar putea rămâne paralizat peviaţă.

La 14 zile de la accidentare, Neşu nu îşipoate mişca mâinile şi nici picioarele, ca urmare a vertebrei fracturate în zonagâtului. Incidentul s-a petrecut după ce un coechipier a căzut peste el întimpul antrenamentului de pe 10 mai. Vertebra i-a fost refăcută în timpul uneiintervenţii chirurgicale care a durat peste 5 ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image