2018-12-10 15:11


Vezi cum au fost găsite fularele care ascundeau torţele dinamoviştilor - VIDEO

 |  14:53
Vezi cum au fost găsite fularele care ascundeau torţele dinamoviştilor - VIDEO
Jucătorii dinamovişti au aruncat mingi şi fulare înnodate în sectorulfanilor echipei Dinamo, la meciul cu Steaua ce a avut loc luni, în acestefulare aflându-se torţe.

"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorulunde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fostprins de către un jandarm, iar înăuntru se afla patru torţe. Mâine vom aveaimaginile de la Digi TV şi cine se va face vinovat, va suporta consecinţelelegii şi se va merge până acolo încât i se va întocmi dosar penal, confom legii4, pentru introducerea de materiale pirotehnice în interioul stadionului. Separe că toate fularele aruncate în galeria dinamovistă au fost la fel", adeclarat pentru MEDIAFAX de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea.

Surse din cadrul Ligii Profesioniste de fotbal au declarat luni seară căjucătorii echipei Dinamo Bucureşti riscă sancţiuni individuale pentrufacilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului.

"În cazul în care se va dovedi, jucătorii dinamovişti riscă sancţiuniindividuale pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incintastadionului. Va fi foarte greu de demonstrat, pentru că ar trebuie să segăsescă urme de material pirotehnic pe fulare sau bucăţi de mingi tăiate şiaruncate în incinta stadionului. De asemenea, clubul poate primi o suspendarepentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incintastadionului", au declarat sursele LPF.

Echipa Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0),formaţia Steaua, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cunumărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat deGabriel Torje în minutul 62.

Vezi aici VIDEO

http://www.mediafax.ro/sport/vezi-cum-au-fost-gasite-fularele-care-ascundeau-tortele-dinamovistilor-video-8191808/


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...