2017-01-17 11:22

SPORT


Viaţă pentru Lucescu jr şi după înfrângere. Şefii FRF ar vrea să-l demită pe Răzvan dacă pierde cu Bosnia, dar nu au înlocuitor

 |  18:44
Viaţă pentru Lucescu jr şi după înfrângere. Şefii FRF ar vrea să-l demită pe Răzvan dacă pierde cu Bosnia, dar nu au înlocuitor
Răzvan Lucescu a programat meciul cu Bosnia pe Giuleşti, pentru că în cazulunei demiteri ar urma să semneze cu Rapid, echipa la care a şi cunoscutconsacrarea ca antrenor. Şefii FRF i-au transmis în aprilie că va fi schimbatdin funcţie dacă nu îi batem azi pe ex-iugoslavi, dar momentan nu au o soluţiecertă.

Situaţia băncii tehnice la prima reprezentativă rămâneincertă. Prima soluţie după posibila îndepărtare a lui Lucescu jr, CosminOlăroiu, a declinat oferta, fiind supărat că trebuie să aştepte un eşec cuBosnia pentru a începe negocierile. Astfel, cel mai probabil, actualulselecţioner va conduce echipa şi în turneul din America de Sud, la meciurile cuBrazilia şi cu Paraguay, asta după ce Emil Săndoi a afirmat că nu esteinteresat să preia prima reprezentativă temporar. E posibil ca săptămânaviitoare să se discute cu Ladislau Boloni, rămas liber de contract dupădemiterea de la Lens.

Meciul de pe Giuleşti se va disputa cu casa închisă,ultimele bilete fiind epuizate ieri-dimineaţă. “Publiculde aici este cel mai frumos şi de aceea am decis să jucăm pe Giuleşti”, aexplicat Răzvan motivele pentru care a ales să joace meciul decisiv pentrucariera sa pe arena de sub Podul Grant.

Victoria readucesperanţa

Chiardacă speranţele pentru o victorie sunt mici în condiţiile care în ultimul an şijumătate nu am învins în jocuri oficiale decât Feroe şi Luxemburg, naţionala arputea intra din nou în calculele calificării la EURO 2012 în cazul unui succescu bosniacii. Asta ar însemna ca, pe lângă trei puncte mâine, trupa lui RăzvanLucescu să obţină alte 12 în următoarele 5 jocuri.

ROMÂNIA - BOSNIA

AZI, ORA 21.00, GIULEŞTI (TVR 1, DOLCE SPORT)

Echipa probabilă: Pantilimon - Săpunaru, Tamaş, Papp, Raţ- Torje, Mureşan, Bourceanu, Zicu - Mutu, Marica.

Arbitru: Jonas Eriksson (Suedia)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image