2018-11-16 22:48


Victor Pițurcă nu e pe placul viitorului președinte al FRF, Gică Popescu: Eu nu pot să am șef!

 |  20:38
Victor Pițurcă nu e pe placul viitorului președinte al FRF, Gică Popescu: Eu nu pot să am șef!
Florentin Dincă

Viitorul șef de la FRF, Gică Popescu, a început deja cu presiunile la adresa lui Victor Pițurcă, lăsând de înțeles că nu îl dorește în mandatul său ca selecționer al naționalei. Chiar dacă mai sunt zece luni până la alegerile FRF, Gică Popescu i-a pus “deja” șef lui Pițurcă, lucru neacceptat de actualul antrenor al primei reprezentative.

“Mă miră un astfel de subiect, mai ales că vine de la Gică Popescu. Mai sunt câteva luni până la alegeri, să vedem dacă va fi el alesul. Cât despre ce a spus legat de mine, credeam că Hagi va fi directorul tehnic, acum văd că a apărut Iordănescu. Personal l-aş vrea pe Ienei director tehnic, dar nu şef al meu, asta nu se va întâmpla.Se mai pot întâmpla însă multe până atunci, pot pleca eu, pot veni alţii la FRF, nu se ştie. Gică Popescu nu are experienţă, probabil a făcut o greşeală cu această afirmaţie, poate a spus-o deliberat. Nu se pune problema să fie cineva peste mine”, a spus la Sport.ro, Victor Piţurcă.

Echipa națională dispută în toamnă dubla decisivă pentru calificarea la barajul CM 2014, cu Ungaria și Turcia. Piți oricum nu avea obiectiv de la Nașu calificarea la Mondialul din Brazilia, lucru taxat cu vehemență de mai mulți jucători ai Generației de Aur.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-28
Citeste si:
Echipa naţională. Victor Piţurcă are de unde alege jucători pentru dubla de foc cu Turcia şi Ungaria

TAGURI: victor, piturca, gica, popescu, viitorul, presedinte, frf, sef, placul
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...