2019-03-24 00:58


Victorie fabuloasă: Monica Niculescu e în optimile de finală de la Doha

 |  20:12
Victorie fabuloasă: Monica Niculescu e în optimile de finală de la Doha

Monica Niculescu s-a calificat marți în optimile de la Doha (Qatar), turneu dotat cu premii totale în valoare de 2.818.000 de dolari, după o victorie de colecţie: 3-6, 6-4, 7-5, în faţa Jelenei Jankovic, transmite Digisport.

După o primă manşă în care lui Jankovic i-au intrat majoritatea loviturilor, Monica a arătat cât de puternică e din punct de vedere psihic. Şi-a măcinat adversara cu lovituri cu mult slice şi şi-a adjudecat duelul nervilor cu 6-4, după mai bine de o oră de joc.

În setul decisiv, jucătoarea din Serbia a cedat complet, dezarmată de "zidul Niculescu". Monica s-a desprins la 3-0 şi părea că meciul nu îi poate scăpa din mână. Deşi fostul număr unu mondial a reuşit break-ul, în stil de mare campioană sportiva noastră s-a desprins la 4-1, graţie unui break la "0". În cele din urmă s-a terminat 3-6, 6-4, 7-5, la capătul a peste două ore şi 40 minute de joc epuizant. 

În turul următor - faza optimilor de finală -, Niculescu (care în primul tur trecuse de Lisicki) va avea o misiune foarte grea: va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, care a trecut cu un dublu 6-4 de Bondarenko (Ucraina). Cele două s-au întâlnit de două ori până în prezent, împărţindu-şi victoriile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-23

TAGURI: monica niculescu, turneu doha, optimi de finala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...