2018-10-15 22:20


Victorie pentru Drăgulescu. Prime mai mari pentru sportivii care obţin medalii

 |  16:38
Victorie pentru Drăgulescu. Prime mai mari pentru sportivii care obţin medalii

Până la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Guvernul va implementa un mecanism prin care sportivii români care obţin medalii să beneficieze de prime mai mari.

“În urma întâlnirii (pe care am avut-o cu sportivii sâmbătă –n.r.) luăm în calcul stabilirea unui mecanism prin care să avem prime mai mari pe criterii bine definite. Este clar ca acest calendar (de implementare a mecanismului –n.r.) trebuie făcut în perspectiva Olimpiadei din 2016. Mecanismul trebuie să fie implementat până atunci (…) Va trebui să vorbim şi la nivelul Ministerului Sportului şi să stabilim o serie de întâlniri prin care şi celelalte proiecte pe care le iau sportivii în calcul, primele naţionale şi nu numai, să le legăm şi de proiectele Ministerului şi să putem da drumul întregului mecansim (…) Nu vorbim de sume foarte mari, trebuie să avem programarea legală şi mecanismul bugetar care să ne permită să facem aceste majorări. Este vorba despre un mecanism pe care acum, cel puţin, nu îl avem ca să premiem în urmă aşa cum ne-au solicitat dânşii (…) A fost o discuţie spre bine. Am luat punctul de vedere al sportivilor, am vazut care sunt problemele cu care se confruntă, sperăm să avem un an olimpic bun şi să nu mai apară neînţelegeri de genul celor care au fost. Cred că au înţeles şi dânşii scopul premierii noastre de la handbal. Am înţeles şi noi punctul dânşilor de vedere care este absolut justificat”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, potrivit Mediafax.

La întâlnirea de sâmbătă seară au participat Marian Drăgulescu, Andreea Chiţu, Mihai Covaliu, Corina Căprioriu, Tiberiu Dolniceanu, respectiv Sorin Chelmu, secretarul general al Guvernului, şi Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Citiţi şi: Marian Drăgulescu, supărat pe Guvern: “Argintul meu nu face cât bronzul handbalistelor”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-03

TAGURI: prime, medalii, dragulescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...