2017-01-22 22:25


VIDEO: Bogdan Stancu, sultan de Istanbul. Presa turcă e la picioarele lui după golul superb marcat cu Gaziantepspor

 |  14:45
VIDEO: Bogdan Stancu, sultan de Istanbul. Presa turcă e la picioarele lui după golul superb marcat cu Gaziantepspor

Cotidianul sportiv turc Fanatik notează, vineri, căatacantul Bogdan Stancu a fost singurul jucător bun al echipei Galatarasay lameciul pierdut, cu scorul de 2-3, în faţa formaţiei Gaziantepspor, şi căromânul a înscris un gol de generic, scrie Mediafax.

"Stancua fost singurul jucător bun de la Galatasaray, a marcat un gol degeneric", scrie jurnalul citat, care menţionează că portarul RobinsonZapata, pe lângă faptul că a primit trei goluri, a avut şi o intervenţie la unadversar în urma căreia s-ar fi putut acorda penalti.

"Galatasarayîşi revine", a titrat Milliyet, care adaugă că Stancu a arătat că ar putearămâne în echipă în sezonul viitor, ceea ce nu se poate spune şi despre o altănouă achiziţie a clubului din Istanbul, Kurtuluş Yekta. "Jocul de ieri(n.r. - de joi) a dat speranţe", notează cotidianul turc.

Fotomacconsideră că tehnicianul Gheorghe Hagi a greşit schimbând poziţiile jucătorilorşi introducându-l în joc pe Milan Baros. Jurnalul scrie că Stancu pare să fieun fotbalist bun şi a avut un şut "super" la golul pe care l-amarcat, iar portarul Robison Zapata a primit trei goluri, dar a avut şiintervenţii frumoase.

CotidianulVatan scrie că dacă Galatasaray nu a reuşit să învingă la Gaziantep, deşi aînscris două goluri, înseamnă că echipa are o problemă în ceea ce priveştecalitatea. "În afară de Stancu, nu a existat în teren un jucător decalitate care să poată reprezenta echipa Galatasaray. În această echipă, uniijucători pot evolua bine dacă îi iei individual, dar la un loc este imposibilsă obţii rezultate. Stancu trebuie separat de acest grup. Are faze de ocalitate foarte bună şi o inteligenţă de joc cum nu mai este la Galatasaray. Arstrăluci şi mai mult într-o echipă organizată", menţionează Vatan.

EchipaGalatasaray a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-2, de formaţiaGaziantepspor, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei, meci încare atacantul Bogdan Stancu a înscris un gol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image