2017-01-17 19:45

SPORT


VIDEO: Cum se amuză fotbaliştii în cantonamente. Junior Moraes, atac „armat” la recepţia unui hotel!

 |  13:59
VIDEO: Cum se amuză fotbaliştii în cantonamente. Junior Moraes, atac „armat” la recepţia unui hotel!

Cunoscut ca un tip liniştit înperioada petrecută în România, la Gloria Bistriţa, Junior Moraes a făcut-o latăîn urmă cu mai mulţi ani, atunci când a atacat un recepţioner la un hotel dinBrazilia.

Întreaga scenă s-a petrecut pecând atacantul avea 17 ani şi evolua la juniorii lui Santos, incidentul fiindfilmat chiar de un coechipier al acestuia. Din fericire, totul a fost o glumă,făcută din plictiseală în cantonament, însă recepţionerul a fost şocat iniţial,realizând ulterior că este în mijlocul unei farse.

Aflat în Antalya cu noua saechipă, Metalurg Doneţk, Moraes a dezvăluit pentru “Puterea” că la “atacularmat” au mai participat alţi doi colegi, cameramanul de ocazie fiind nimenialtul decât Wesley, actualmente la Werder Bremen. Întreaga scenă a fost postatăulterior pe contul de YouTube al atacantului în vârstă de 23 de ani.

În altă ordine de idei, Moraes a fost titular înpartida de ieri pe care Metalurg a disputat-o în faţa kazahilor de la Ordabasy, pierdutăscor 0-2, fiind înlocuit în minutul 60 cu Ciprian Tănasă. Pentru gruparea dinDoneţk a evoluat timp de o oră şi cel de-al doilea jucător transferat dinRomânia, Cristian Muscalu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image