2018-12-18 15:41


VIITORUL. Gică Hagi, om sucit: “Cupele europene sună tentant”

 |  18:55
VIITORUL. Gică Hagi, om sucit: “Cupele europene sună tentant”
Florentin Dincă

Patronul și antrenorul de la Viitorul, Gică Hagi, a dat-o la întors și vrea să joace în cupele europene, după ce în ultima perioadă, când echipa sa a fost ciuca bătăilor, respingea hotărât această idée pe motivul că “nu suntem pregătiți pentru un asemnea pas”. Pentru ca acest obiectiv să fie îndeplinit, Viitorul trebuie să obțină șase puncte în ultimele două etape, cu FC Brașov și FC Botoșani, și să stea și la mâna altor rezultate, însă la cum au evoluat elevii săi în ultimele etape, țelul este extreme de greu de atins.

"Mai sunt două meciuri şi trebuie să le câştigăm pentru a ne bate pentru o poziţie importantă pentru participarea în Europa. E foarte mult pentru noi, dar participarea e tentantă, e provocatoare, e frumoasă. Aşa că mâine cu FC Braşov trebuie să căutăm victoria, să jucăm la rezultat, iar apoi la Botoşani să mergem la o finală, să ne batem pentru un lucru măreţ. Pentru un club tânăr cum e Viitorul, ar fi o performanţă participarea în cupele europene", a spus Hagi.

Antrenorul a adăugat că îşi doreşte ca Viitorul să evolueze din sezonul următor pe stadionul propriu din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, care se finalizează ușor, ușor  la Ovidiu. "Nu ştiu de la anul unde vom fi. Vom vedea, mai întâi să terminăm campionatul. Dar intenţia mea este să ne găsim o identitate, un loc unde să jucăm permanent, ca să putem şi noi să ne cultivăm suporterii proprii. Să putem să zicem şi noi că jucăm acasă, pentru că de doi ani jucăm numai în deplasare. În judeţul Constanţa variantă de stadion este doar cel de la Ovidiu, de la academie. Lucrăm la stadionul de la academie, încercăm să îl punem la punct aşa cum trebuie", a afirmat tehnicianul, care a vorbit și despre obiectivul îndrăzneț al echipei sale în noul sezon: “În sezonul următor obiectivul ar fi, să zicem, calificarea în play-off. Îmi doresc şi eu să stau mai sus. Îmi doresc, dacă se va realiza, nu ştiu. E un gând, trebuie ca la anul să ne dorim performanţă. Au trecut trei ani, timp a fost suficient pentru a ne acomoda în prima ligă, scheletul grupului există, deci trebuie să ne gândim acum la mai mult”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-22

TAGURI: gheorghe, gica, hagi, viitorul, cupe, europene, liga, sezon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...