2019-02-20 09:33


Vino Dică, vino!

 |  14:22
Vino Dică, vino!

Acum doi ani şi jumătate, Nicolae Dică era disperat săpărăsească Steaua, şi se ruga în fiecare zi de Gigi Becali să-l lase să plece.Acum este la fel de disperat să revină în Ghencea, iar în acest sens s-aîntâlnit cu MM Stoica, cei doi fiind în relaţii foarte bune de pe vremea cânderau împreună la Steaua. Au purtat deja prima rundă de negocieri, însă cum amândouăpărţile îşi doresc acelaşi lucru, transferul este ca şi parafat. Mai ales că şiGigi Becali îl vrea din nou la echipă.

“Normal că vreau laSteaua. Am vorbit cu MM şi cu nea Marius Lăcătuş, ne vom vedea şi zileleurmătoare pentru a stabili ultimele detalii”, a spus Dică în Prosport.

Cariera excelentă a lui Dică (30 de ani) a luat-overtiginos la vale exact în momentul în care a părăsit Steaua. Transferat ca omare vedetă la Catania, la sugestia expresă a lui Walter Zenga, Dică adezamăgit profund, apariţiile sale în primul 11 fiind meteorice. Fotbalistul nua mai suportat să fie rezervă eternă, iar CFR Cluj i-a întins o mână, însă niciîn Ardeal forma mediocră a jucătorului nu s-a schimbat. A plecat iar, de dataaceasta în campionatul Greciei, la Iraklis Salonic. După un început desenzaţie, cu gol şi pasă de gol, fotbalistul a intrat din nou în anonimat. Areziliat contractul şi cu gruparea elenă, fiind împrumutat la Manisaspor, darnici aici nu a rupt gura târgului şi şi-a încheiat repede socotelile cu clubuldin Turcia.

Atacantul s-a săturat până la urmă de atâtea eşecurifotbalistice şi a ajuns la un acord cu Catania, club de care aparţinea, să îşiîncheie contractul pe cale amiabilă. Imediat după ce a scăpat de Catania a fostcăutat de patronul Astrei, Ioan Niculae. Şi chiar dacă s-a întâlnit cu boss-ulde la InterAgro, şi i-a spus acestuia că ar fi încântat să vină la formaţiaprahoveană, gândurile sale erau tot la o revenire la marea sa dragoste, Steaua.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...