2018-12-11 02:14


Visează iar la Rege!

 |  21:00
Visează iar la Rege!

Rezultatele penibile ale Stelei din acest sezon l-au pus serios pe gânduri pe Gigi Becali. Cum deja a executat un antrenor, pe Levy, iar al doilea, Ilie Stan, depindea de rezultatul meciului cu Petrolul (n.r. - după închiderea ediţiei), patronul Stelei s-a resemnat că anul acesta este compromis, dar are gânduri mari pentru vara viitoare.

Veşnica soluţie Hagi, un om de care nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii acum câţiva ani. Şi cum Hagi a refuzat să preia în această vară naţionala, deoarece nu a vrut să vină la mijlocul drumului, dar nici nu a vrut să fie arătat cu degetul pentru ratarea calificării la CE, nici acum Regele nu se va implica la Steaua, ci poate doar la vară, când îşi va face propria strategie la echipă. Vă spun ceva, Hagi o să vină în vară antrenor. El nu vine acum la jumătatea campionatului. Dacă echipa merge bine, rămâne Ilie Stan, dacă nu, vine Gică Hagi la Steaua”, a declarat Gigi Becali.

Vine doar cu Iordănescu

Este bine ştiută apropierea lui Gică de unul dintre mentorii săi, Anghel Iordănescu. Numirea lui Tata Puiu în conducerea clubului roş-albastru este una dintre condiţiile pe care Regele o impune pentru a-şi da acceptul să preia banca tehnică. Şi cum Iordănescu l-a tot amânat pe Gigi Becali cu privire la venirea la Steaua, se pare că fostul selecţioner va fi încântat de oferta la pachet cu Hagi. Steaua are nevoie de oameni pricepuţi care să repună echipa pe picioare. Poate Iordănescu e cel mai potrivit să conducă o astfel de echipă. Trebuie să fie aduşi foştii jucători care să se ocupe de toate departamentele, pentru că ei sunt legaţi de echipă şi ar face orice ca să o readucă înapoi la perioada de glorie”, a afirmat Regele.

A rămas doar Bicfalvi

Prima descălecare a Regelui ca antrenor în Ghencea nu a fost cu noroc. “M-am săturat! Era o tensiune de nedescris! M-am simţit torturat! Gigi mi-a luat autoritatea, mi-a luat personalitatea, mi-a luat demnitatea!”, spunea Hagi după ce a plecat de la Steaua, lăsând să se înţeleagă că patronul i-a impus anumiţi jucători în echipă. Cum obiceiurile lui Becali au rămas la fel, va fi greu de anticipat cum vor lucra din nou cei doi. Şi lotul a suferit modificări radicale. Practic din echipa pregătită de Hagi în 2007 se mai regăseşte în lot doar pariul său, Eric Bicfalvi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...