2019-01-19 10:31


WANTED. Agenţii de pază de la Wimbledon au poze cu Ilie NASTASE, pentru a-l împiedica să intre în arene

 |  13:42
WANTED. Agenţii de pază de la Wimbledon au poze cu Ilie NASTASE, pentru a-l împiedica să intre în arene

În urma incidentelor din luna aprilie de la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie, când Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei României, le-a insultat pe reprezentatele echipei oaspete şi pe arbitri, oficialii turneului de la Wimbledon i-au dat interzis lui Ilie Năstase în tribune la turneul de Mare Şlem.

Organizatorii turneului de la Wimbledonse tem căIlie Năstase ar putea asista la meciurile din această săptămână și au luat măsuri pentru a se asigura că acest lucru nu va fi posibil.

Conform The Telegraph, agenții de pază de la Wimbledon, turneu care se desfășoară în această săptămână, au primit fotografii cu chipul lui Ilie Năstase și au primit indicaţii să-l oprească în cazul în care se va prezenta la vreuna dintre căile de acces.

La rândul său, Ilie Năstase a răspuns dur organizatorilor de la Wimbledon, după ce preşedintele singurului turneu de Grand Slam jucat pe iarbă a anunţat că românul nu va mai primi anul acesta invitaţie în Loja Regală. "Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş, pe străzi? Să îi întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul (Federaţia Internaţională de Tenis). Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul nu are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare... nu prea mă mai interesează. Eu atâta ştiu şi ar trebui să îi întrebaţi pe ei: în '73, când n-a vrut să joace nimeni la Wimbledon şi eu am jucat - nu contează? La asta nu se gândesc? Dar dacă ei sunt atât de minusculi la minte, eu nu am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu meciul din România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg. Să înţelegem că Federaţia Engleză este egal cu Federaţia Internaţională de Tenis? Eu cam asta înţeleg. Nu pricep ce are Wimbledon-ul cu mine. Poate ITF-ul nu mă pedepseşte. Eu nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon, pentru că nu mă interesează. Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani... ei consideră că este normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, este problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte... altfel nu văd cum. Presupun că vor să mă suspende din toate turneele. Dar dacă nu jucam cu Anglia, mă suspendau în altă parte. O fi vreo răzbunare, or avea ceva cu românii. Eu, unul, nu văd legătura. După mine, Federaţia Britanică este şi Federaţia Internaţională, pentru că la ITF 99% sunt englezi. Dar, dacă meciul ăsta se juca în Ucraina, dacă era România - Ucraina, nu se băga nimeni şi nu mă suspenda nimeni! Ghinionul nostru", a spus Nasty.

Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Năstase ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, astfel că nu va avea acces la competiţiile ITF şi nu va primi acreditare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: ilie nastase, poze, agenti, arene, interzis, wimbledon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMA
05 Iul 2017

Ce poti sa le ceri unor englezi buhaiti de bautura si cazuti in cap.konta sa ia m de la toti romanii.englezi=stupid people
Random imageUltimele stiriloading...