2016-12-08 09:58

SPORT


Ward sau Froch? Mai degrabă nici unul!

 |  18:19
Ward sau Froch? Mai degrabă nici unul!

Mult aşteptata finală SuperSix de la Atlantic City, dintre Andre Ward şi Carl Froch, a fost practic una fără istoric. Primul s-a impus printr-o decizie unanimă, punctajul celor trei arbitri fiind blând faţă de ceea ce s-a întâmplat în ring: 115-113, 115-113 şi 118-110. Pentru români, şi în special pentru Lucian Bute, care a fost în sală să-i vadă pe cei doi, disputa avea o însemnătate specială, mai ales că Ward şi Froch reprezintă posibili adversari pe viitor ai campionului român.

Însă nici unul aşa curând. Americanul a spus imediat după succesul împotriva lui Froch că are curajul să boxeze cu oricine, dar nu l-a luat în calcul aici şi pe Bute. „Acum am nevoie de o pauză. Nu e momentul să vorbim acum de Bute. El trebuie să se bată înainte cu un nume mare pentru a avea şanse să mă întâlnească”, a declarat Ward. Nici Carl Froch nu este o opţiune serioasă pentru Bute, chiar dacă promoterii românului vor încerca să-i facă o propunere pugilistului britanic. Acesta îşi doreşte neapărat în următorul meci revanşa împotriva lui Ward: „Trebuie să-mi mai perfecţionez unele lovituri, dar eu cred că îl pot învinge pe Ward dacă am o seară bună”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-18

TAGURI: bute, ward, froch, adversarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Traian Băsescu: Îi asigur pe adversarii mei politici că sunt gata să mă mai lupt cu ei Traian Băsescu i-a asigurat sâmbătă, pe „adversarii săi politici”, că este gata să se... 19 Noi 2016 | (11)
Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)