2016-10-22 15:06

SPORT


Zăpezile au amânat meciul „Stejarilor”

 |  14:19
Zăpezile au amânat meciul „Stejarilor”

Forul român de rugby a anunţat că meciul “stejarilor” împotriva Ucraina, programat sâmbătă 11 februarie, pe teren propriu, în Cupa Europeană a Naţiunilor, a fost amânat din cauza vremii potrivinice din România.

Meciul va fi reprogramat de către forul european FIRA-AER.

Oficialii mulţumesc autorităţilor şi reprezentanţilor cluburilor din Timişoara, Mangalia şi Constanţa, care au intenţionat să găzduiască acestui meci, variantele au căzut însă din cauza prognozei meteo.

Sâmbătă trecută, pe Stadionul “Arcul de Triumf” din Bucureşti, deszăpezit timp de mai multe ore, echipa României a învins cu scorul de 15-7 (5-7) formaţia Portugaliei, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Romania, rugby, ucraina, meci, _amanat, stejari, CENComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Petre Mitu n-a fost uitat. Turneu în scop caritabil pentru fostul căpitan al naţionalei de rugby a României Fostul căpitan al naționalei de rugby a României, Petre Mitu, traversează o perioadă cruntă.... 04 Oct 2016 | (0)
Ce spune Christoph Daum după meciul cu Kazahstan România şi Kazahstan au remizat, marţi, scor 0-0, într-un meci din Grupa E a preliminariilor... 11 Oct 2016 | (1)