2018-12-12 12:30


Zeci de persoane, reţinute de poliţia italiană în scandalul unor meciuri aranjate

 |  09:57
Zeci de persoane, reţinute de poliţia italiană în scandalul unor meciuri aranjate

Poliţia italiană a reţinut, marţi, 50 de persoane în scandalul unor meciuri aranjate din ligile a treia şi a patra, a anunţat site-ul repubblica.it, citat de Mediafax. Printre cei reţinuţi se numără conducători de cluburi, antrenori, manageri şi jucători.

Persoanele reţinute au fost acuzate de asociere criminală în scop de fraudă sportivă, cu circumstanţe agravante de a fi favorizat organizaţii mafiote. În acest caz sunt anchetate şi câteva meciuri din liga a doua italiană.

Fotbalul italian a mai trecut prin astfel de scandaluri, în ultimul dintre ele fiind incriminate 130 de persoane, printre care selecţionerul Antonio Conte, mijlocaşul formaţiei Lazio Roma Stefano Mauri, fostul căpitan al echipei Atalanta Bergamo Cristiano Doni şi fostul internaţional Giuseppe Signori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: zeci, persoane, retinut, politia, italiana, scandal, meci, aranjat, liga, treia, patru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Mai 2015

Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri
loading...