2018-12-14 20:07


Ziua Timişoarei? Poli poate trece mâine pe primul loc

 |  18:06
Ziua Timişoarei? Poli poate trece mâine pe primul loc

FC Vaslui se deplasează la liderul Oţelul Galaţi, iar o remiză ar fiideală pentru Poli Timişoara, care în cazul unei victorii cu Astra, ar deveniîn premieră lider la finalul etapei. Bănăţenii au făcut deja apel la fani săumple din nou stadionul, mai ales că adversarii sunt neînvinşi din noiembrie.

Gruparea viola a ratat o primă ocazie în weekend, cândnu a putut să treacă de Steaua, iar acum nu vrea să mai rateze ocazia, mai alescă pe teren vor reveni Ianis Zicu şi Alexandru Bourceanu. “Dorim ca suporterii săvină într-un număr cât mai mare la stadion, avem nevoie de aportul publiculuiîntr-un meci ce se anunţă foarte dificil”, a fost mesajul lui Ianis Zicu, principalul marcator al Timişoarei înacest sezon, cu 14 goluri. Din păcate, nu a avut efectul scontat, iar mâine sunt aşteptaţi maximum 10.000 de spectatori. Ieri, la casele de bilete fanii nu s-au înghesuit să cumpere bilete. “E dificil pentru că meciul se joacă în timpulsăptămânii şi la o oră când toată lumea e la serviciu”, afirmătimişorenii.

Toţi ochii vor fi aţintiţi spre Galaţi, acolo undeliderul va da piept cu ocupanta poziţiei a 3-a, FC Vaslui, asta după ce în turgalben-verzii s-au impus cu un incredibil 4-0. Meciul va avea o miză dublăpentru gălăţeni care dacă vor câştiga, îşi vor asigura poziţia de lider pentrucel puţin încă o etapă, iar elevii lui Viorel Hizo ar fi ieşiţi din luptapentru titlu. Mi-e teamă de acest meci pentrucă e primul din seria asta în care vom avea adversari dificili, dar nu e unuldecisiv pentru noi. Pentru FC Vaslui este. Dacă pierdem, tot am rămâne pe loculdoi, aşa că trebuie să privim cu optimism. Ne dorim mult victoria, mai alesdupă eşecul din tur”, a apreciat Marius Stan,directorul gălăţenilor. De partea cealaltă, şeful Vasluiului, Adrian Porumboiu,a anunţat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. “E important să-i batem în meciul direct. Va decide dacă ne batem latitlu sau nu, dar e bun şi un egal. Campionatul încă nu e jucat”, aapreciat fostul arbitru.

Meciurile zilei:

Gaz Metan – FCM Târgu-Mureş (ora 14.00, GSP TV)

Poli Timişoara – Astra Ploieşti (16.00, GSP TV)

Oţelul – FC Vaslui (17.30, Digi Sport)

Dinamo – FC Braşov (20.00, Antena 1)

Clasament: 1. Oţelul 48p 2. Poli Timişoara 47p 3. FCVaslui 43p


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...