2017-01-23 00:36


Zoltan Meşko a ratat trofeul Super Bowl!

 |  21:00
Zoltan Meşko a ratat trofeul Super Bowl!

Finala din acest an a Super Bowl a avut, în premieră, o însemnătate aparte şi pentru români. Una dintre finaliste, New England Patriots, l-a avut în componenţă pe Zoltan Meşko, un român născut în urmă cu 25 de ani la Timişoara. Din păcate pentru el, echipa sa a cedat dramatic în faţa celor de la New YorkGiants, scor 17-21.

Într-o reeditare a ultimului act din 2008, Giants s-a impus printr-un touchdown marcat de Ahmad Bradshaw, cu 57 de secunde înainte de final. Pasa decisivă a venit din partea quarterback-ul Eli Manning, care a fost desemnat MVP-ul finalei, iar pentru asta a primit un Chevrolet Corvette.

Şi-a luat adio de la 41.000 de dolari

Pe lângă tristeţea eşecului din finală, românul Meşko mai are un motiv de supărare, de data aceasta de natură financiară. National Fotball League a acordat prime, separate de cele oferite de conducătorii celor două formaţii, tuturor participanţilor la finala Super Bowl. Astfel, câştigătorii au încasat 83.000 de dolari fiecare, în timp ce învinşii au primit doar 42.000 de dolari.

Madonna a făcut show în pauză

Invitată să concerteze în pauza finalei, Madonna şi-a respectat statutul de megastar al muzicii pop mondiale. Ea şi-a făcut o intrare de senzaţie pe scena montată pe gazon, într-un car antic tras de soldaţi romani. În timpul show-ului, Madonna, care a schimbat mai multe ţinute, de la costumul de gimnastică până la cel de majoretă, a interpretat mai multe melodiii celebre din repertoriul său, ca „Vogue”, „Like a Prayer” sau „Music”, dar şi ultimul hit, lansat chiar acum câteca zile, „Give Me All Your Luvin”.

Cine este Zoltan Meşko?

S-a născut pe 16 martie 1986, la Timişoara. A părăsit România cu destinaţia SUA când încă nu împlinise 11 ani. Ştie cinci limbi străine: româna, maghiara, engleza, spaniola şi germana. La Patriots, cu care a semnat în iunie 2010, are un contract de 300.000 de dolari anual. Evoluează pe postul de punter, o poziţie foarte importantă în fotbalul american. Este fan Poli Timişoara, cum era şi normal, dar simpatizează şi cu Steaua. În copilărie l-a avut idol pe compatriotul său, baschetbalistul Ghiţă Mureşan, şi el un fost star în NBA, dar şi pe cei doi Gică, Hagi şi Popescu. Nu a mai venit în România de 10 ani, însă are de gând să revină pe meleagurile natale în această vară pentru a-şi vizita bunicii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

TAGURI: Zoltan_mesko, roman, super_bowlComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image