2018-11-14 09:50


S-a AFLAT. Cine e IUBITUL Simonei Halep. IMAGINI din vacanța de vis din Italia!

 |  18:39
S-a AFLAT. Cine e IUBITUL Simonei Halep. IMAGINI din vacanța de vis din Italia!

După ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, Simona Halep s-a întors acasă şi s-a decis să meargă într-o vacanţă alături de iubitul ei, un tânăr pe care l-a ţinut 'ascuns' o bună perioadă de timp. Numărul 1 WTA, tenismena din Constanţa a fost fotografiată în timp ce se bucură de timpul liber, alături de un tânăr misterios, în Portofino (Italia).

Radu Barbu este bărbatul misterios cu care Simona Halep şi-a petrecut o vacanţă de vis în Portofino.

Tânărul de 34 de ani, din Piteşti, a absolvit cursurile Universităţii din Texas (Statele Unite ale Americii) şi este antrenor de tenis la o şcoală pentru juniori din oraşul natal.

Un mare împătimit al tenisului şi bun prieten cu un alt mare tenismen din Constanţa, Horia Tecău, Radu Barbu a fost fotografiat alături de Simona Halep în destinaţia de vis de pe Riviera Italiană.

Radu Barbu a participat, ca junior, la numeroase turnee de tenis din întreaga lume, potrivit collegetennisonline.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-09

GALERIE MEDIATAGURI: simona halep, iubit, radu barbu, vacanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
07 Noi 2017

Radu Barbu este un tip de treaba din frumosul oras Pitesti.s-a orientat bine halep.in vara a fost directorul unui turneu de tenis in pitesti unde au participat ungur,mergea,frunza,dima(echipa de cupa davis).antreneaza copii .
LEVST.
07 Noi 2017

Portul Delfinilor, intr-adevar o locatie super pentru vacanta(daramite sa locuiesti acolo!), este una dintre cele 5 locatii italiene ale filmului "Contesa Desculta" ( dar si a altor filme), acolo au locuit mari personalitati din Europa, iar in Orlando, Fl., este construita o replica la scara naturala, a golfului respectiv...iar pentru simona, ii uram sa fie si in mariaj, cum este in tenis...
Random imageUltimele stiri
loading...