2018-10-17 21:42


ULTIMA ORĂ: BNR cedează Guvernului arenele de TENIS

 |  20:21
ULTIMA ORĂ: BNR cedează Guvernului arenele de TENIS

Banca Națională a României va ceda Guvernului arenele de tenis din Parcul Sportiv Progresul, urmând a primi în schimb terenuri pe care se află imobile aparținând BNR, informează HotNews.

Președintele Comisiei Economică, Industrii și Servicii din Senat, Daniel Zamfir, a anunțat că a ajuns la un acord în acest sens cu viceguvernatorul Eugen Nicolaescu. 

"Uite că se poate și fără bani! În urma audierilor de azi de la Comisia Economică a reprezentanților BNR, în frunte cu viceguvernatorul Eugen Nicolaescu, am stabilit să inițiem rapid un proiect de lege de compensare a unor suprafețe de teren care să permită BNR să cedeze terenurile de sport din Complexul Sportiv BNR, primind în schimb suprafețele de teren pe care în acest moment există oricum niște imobile aparținând BNR. Pe scurt, Guvernul nu dă niciun leu! Și uite așa, dl Tudose, Mihai Tudose nu mai trebuie să arunce cu banii pe care oricum nu-i are! N-am cum să nu remarc apetitul extraordinar pe care îl au unii, când se văd în fruntea bucatelor, să risipească avuția țării! Nu cu mult timp în urmă, Ponta vroia să-l cadoriseaca pe Băsescu cu o vilă la Snagov și vreo trei hectare de pădure", a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.

O reacție a venit și din partea BNR, prin vocea directorului de comunicare Dan Suciu, care a transmis că Banca Națională este de acord să cedeze arenele de tenis dacă va fi găsită o formulă legală de compensare, iar suma de 35 de milioane de euro nu a fost niciodată avansată ca fiind un preț de vânzare.

Aceste precizâri vin după ce ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, afirmase că guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, solicitase 35 de milioane de euro pentru ca Arenele BNR să fie cedate Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-19

TAGURI: arene bnr, guvern, arene tenis, parcul progresul
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri
loading...