2018-12-14 22:26


100.000 de oameni, aşteptaţi la Gaudeamus 2015

 |  18:30
100.000 de oameni, aşteptaţi la Gaudeamus 2015

Peste 400 de edituri, tipografii şi agenţii literare sunt prezente anul acesta, între 18 şi 22 noiembrie. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură din Bucureşti s-a deschis miercuri, în prezenţa noului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu.

Invitatul de onoare al ediţiei din acest an este GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România. Prezentă la deschiderea Târgului Gaudeamus, Joanne Lemay, preşedintele GADIF, a precizat că instituţia pe care o conduce este solidară cu ţările membre care au fost recent zguduite de atacuri teroriste, dar şi cu România, care a fost pusă la încercare de tragedia din clubul Colectiv.

Accesul publicului în incinta târgului se va face pe baza biletelor, în valoare de 5 lei, şi a abonamentelor de intrare, în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada, care vor constitui, totodată, şi suportul pentru tombola Gaudeamus. Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public, bine reprezentate ca pondere în numărul total de vizitatori, vor beneficia de acces gratuit în incintă: preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, alţi profesionişti din domeniile editorial-educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupurile organizate, sunt cei care pot intra la târg gratuit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: gaudeamus 2015, ministrul culturii, expozitie, edituri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...