2019-01-17 19:58


18-21 IULIE. Valea Gârbăului găzduieşte cea de-a XI-a ediţie a FestivaluluiPeninsula

 |  15:35
18-21 IULIE. Valea Gârbăului găzduieşte cea de-a XI-a ediţie a FestivaluluiPeninsula
Livia Lixandru

Peninsula 2013, gata de start! Cel mai mare festival din România, Peninsula, se organizează anul acesta în Cluj-Napoca, între 18 şi 21 iulie. Locul în care are loc ediţia cu numărul 11 a festivalului este Valea Gârbăului, în Pădurea Făget, un loc în mijlocul naturii care oferă un spaţiu ideal concertelor, petrecerilor şi evenimentelor culturale marca Peninsula 2013.

Cel mai mare festival din Româna, Peninsula, s-a născut în 2003 la Târgu-Mureş, unde de-a lungul celor zece ediţii de până acum a atras peste 400.000 de vizitatori cu un program variat ce a inclus şi concertele unor vedete internaţionale precum The Prodigy, Korn, Nine Inch Nails, Iggy Pop and the Stooges, The Straits, Kasabian, Europe, The Rasmus, Tiesto, ATB, Above and Beyond, Parov Stelar Band, Dub FX, Chase and Status, Nero sau Netsky, precum şi cei mai buni artişti din România şi Ungaria.

FestivalulPeninsula nu înseamnă doar concerte şi petreceri, ci şi o multitudine de programe care se desfăşoară peste zi. Un exemplu vor fi proiecţiile de film şi piesele de teatru care se vor juca pe Gambrinus Rocks Cluj Stage, zilnic, înainte ca artiştii muzicii rock să acapareze atenţia publicului. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul eventim.ro. Anul acesta, la Festivalul Peninsula vor urca pe scenă trupe ca “Majo Barrel”, “Viţa de vie”, “Alborosie” sau “Luna Amară”. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. Până pe 17 iulie preţul unui abonament este de 180 lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 70 lei până pe 17 iulie şi 90 lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16

Mai multe imagini:
18-21 IULIE. Valea Gârbăului găzduieşte cea de-a XI-a ediţie a FestivaluluiPeninsula
zoom

TAGURI: Peninsula 2013, valea, garbaului, cluj, napoca, gazduieste, editie XI, iulie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...