2018-11-16 12:26


20 NOIEMBRIE! Haddaway cântă la Cinema Patria

 |  16:53
20 NOIEMBRIE! Haddaway cântă la Cinema Patria

Haddaway a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul "What Is Love", lansat în 1993, iar acum, fanii din România au şansa să-l asculte şi la Bucureşti. Cântăreţul pop-dance Haddaway, autorul hitului "What is Love", va susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria, pe 20 noiembrie.

În decursul primului an de la lansare, single-ul "What is Love" a fost vândut în 900.000 de exemplare în Germania şi 400.000 de exemplare în Marea Britanie. Pâna la sfârsitul acelui an, piesa a înregistrat vânzari de 2,6 milioane de unităţi la nivel mondial. Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu "Life", "I Miss You" şi "Rock My Heart", melodii ce au încins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul că Haddaway a reprezentat un fenomen pe piata pop-dance de la mijlocul anilor '90 este dovedit si de vânzarile colosale ale primului album al artistului. "The Album" a primit discul de platină pentru vânzările din Germania şi discul de aur pentru vânzările din Anglia şi Franţa.

 Haddaway continuă să fie prezent în topurile europene cu cel mai recent album al sau, "The Drive", foarte bine primit de public. Pentru concertul care va avea loc pe 20 noiembrie, la Cinema Patria, sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP (poză şi întâlnire cu artistul) - 250 de lei, I - 200 de lei, II - 150 de lei şi III - 100 de lei. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo - Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei care doresc să comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09

TAGURI: Haddaway, canta, cinema, patria, concert , Bucuresti, noiembrie, What Is Love
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...