2018-07-19 18:54


8 MARTIE SPECIAL. Ştefan Bănică le dedică doamnelor un moment incendiar

 |  15:17
8 MARTIE SPECIAL. Ştefan Bănică le dedică doamnelor un moment incendiar

Ştefan Bănică susţine şi în acest an două concerte extraordinare unplugged, dedicate, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Acestea se numesc “Ce e dragostea?”, titlu dat de unul dintre cele mai recente single-uri lansate de cântăreţ, în colaborare cu Marius Moga, extras de pe noul album “Altceva”.

“«Ce e dragostea?» va fi un concert de suflet, dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 şi 8 martie, de la Circ&Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită de a le cânta în varianta unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească. Anul acesta se vor regăsi în concert, în varianta acustică, şi cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, «Altceva». Aştept cu drag să ne revedem!”, spune Ştefan Bănică.

Concertele unplugged marca Ştefan Bănică aduc o atmosferă cu totul diferită faţă de tradiţionalele sale concerte de Crăciun. Acestea presupun o reinterpretare a cântecelor într-o altă variantă faţă de cele cu care publicul este obişnuit de pe discuri sau din alte show-uri, folosindu-se instrumente acustice, sunetul fiind unul cald, ce conferă emoţia specifică acestui gen de spectacol. Concertul unplugged se desfăşoară într-un spaţiu neconvenţional, decorul fiind conceput special în ideea de a crea un cadru intim, cald, cu accent pe emoţie, iar contactul artistului cu publicul este unul direct, mai apropiat.

În concertele unplugged “Ce e dragostea?” se regăsesc cele mai frumoase melodii de dragoste lansate de artist. Vor fi cântece mai noi sau mai vechi şi, bineînţeles, nu vor lipsi cântecele de dragoste de pe cel mai recent album, “Altceva”, lansat în luna octombrie a anului trecut, de pe care au fost lansate deja 3 single-uri: “Nu e prea târziu”, “Ce e dragostea?” şi, în decembrie, “Noaptea de Crăciun”.Biletele se găsesc la Circ&Variete Globus, Sala Palatului şi pe site-urile: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-12-11

TAGURI: Stefan Banica, concert, Martie, circ

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova