2017-01-18 20:45

TIMP LIBER


9 decembrie: Trupa Vunk este la înălţime

 |  21:00
9 decembrie: Trupa Vunk este la înălţime

În 1994, trupa a pornit la drum sub denumirea de Vank, susţinând primul lor concert la Teatrul „Ion Creangă“ din Bucureşti alături de Zob, iar primul album „Voyeur“ a fost lansat în 1999. Au urmat albumele „6 Piese de 5 stele“ (2001) şi „În haine noi“ (2002), dar şi un „Best Of“ lansat în 2004 care conţine câteva dintre cele mai importante piese ale trupei, ca: „Noi o scoatem la capăt“, „Regele şoselelor“, „Fermecată dansează“ sau „1000“.

În 2008, formaţia s-a despărţit, urmând ca în anul următor să se reinventeze ca Vunk, revenind astfel în prim-planul scenei muzicale actuale. În februarie 2010 au scos primul material discografic în această formulă „Ca pe vremuri“. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie (foto), Nicu Sarghea, Bogdan Crucianu, Gabi Maga. Pentru concertul din 9 decembrie, „Vunk la înălţime“, băieţii au gândit un concept prin care spectatorii să se simtă ca într-un zbor cu avionul. Încă de la intrare, cei care vin la concert vor trece prin puncte de check-in şi vor fi întâmpinaţi de stewardese. Scena va fi o adevărată cabină de pilotaj, iar sala decorată astfel încât să te simţi printre nori. Unul dintre cele mai neaşteptate momente ale serii va fi însă duetul Vunk cu Nelu Ploieşteanu. „Sunt foarte bucuros că domnul Nelu Ploieşteanu a acceptat să cânte cu noi în acest concert. O să transformăm o piesă de-a noastră într-un rock-lăutăresc romanţat. Abia aştept momentul ăsta şi nu-mi vine să cred că se întâmplă până nu îl văd pe Nelu Ploieşteanu că intră pe scenă lângă mine“, a declarat Cornel Ilie pentru „Protv  Magazin“.

Preţurile biletelor pentru acest eveniment variază în funcţie de categorie, astfel: Acces general - 80 lei; Bussiness Class - 120 lei (permite acces backstage şi are catering inclus); Ticket for 2 - 120 lei (bilete pentru cupluri).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: trupa vunk, ion creangaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ATENTU`
08 Dec 2011

..mai da urat suntetzi im bracatzi!!!! Nu shtiu cin e suntetzi shi cum cantat zi, dar faptul ca aratatz i ca nishte homleshi ma face sa va tzin minte du pa haine nu dupa ce canta tzi...Cred ca totushi va spalatzi shi cantatzi dup a note...Catzi diezi are la cheie gama F (Fa majo r)

Adauga un comentariu

Random image